Tricht JO15-1 wint simpel van BMC JO15-1

7 fans

Ook BMC simpel aan de kant gezet door jo15-1

Omdat de scheidsrechter te laat aankwam op ons mooie park, begon de wedstrijd 10 minuten later dan de bedoeling was. In de wedstrijd zou blijken dat de beste man strikter was in fluiten dan op tijd komen.

Uiteindelijk kon de wedstrijd om 10.40 beginnen en de bal lag binnen een minuut al achter de keeper van BMC. Rick speelde zichzelf vrij en maakte het met een mooi schot af.  In minuut 5 dacht Rick hetzelfde trucje nog eens uit te halen na een korte corner en daarmee stond de teller op 2. De vrees voor een lastige wedstrijd en het meisje in het team gooide Rick resoluut binnen 5 minuten in de prullenbak.

Tricht leunt vervolgens achterover. BMC voert de druk op en Tricht voetbalt daar in mee. Het duurt dan ook niet lang tot de 2-1 wordt ingeschoten. Ondertussen laat de scheidsrechter zien wel stipt te zijn, want de beste man geeft al een reprimande voor een overdwarse scheet en fluit daarmee zeker de eerste helft volledig kapot. Niks mag en de vaart is er volledig uit.

Ondanks dat BMC de druk wat opvoert worden ze nooit echt heel gevaarlijk. Tricht krijgt zelfs via een mooi schot van Alessio de kans op een derde doelpunt. Het is echter uitblinker Rick die een zuivere hattrick op z’n naam mag bijschrijven. Het staat 3-1 voor Tricht en Rick speelt de pannen van het denkbeeldige dak.

Voor rust krijgt BMC nog een vrije trap, waarvan mij de reden volledig is ontgaan, maar het schot was goed en belandde achter Mark.

Maar Tristan zou Tristan niet zijn en pikte z’n doelpuntje ook weer mee uit een corner en daarmee was de ruststand 4-2

Alessio was in de eerste helft geblesseerd geraakt en had aan het einde van de eerste helft plaats gemaakt voor Anthony Kardol. In de tweede helft schiet Tricht gelijk in de aanval, maar het is BMC dat de eerste kans krijgt via een vrije trap. Tricht gooit er gelijk een tegenaanval tegenaan en Owen scoort de 5-2. Ook Anthony v/d Heuvel oogt niet fit en wordt al vroegtijdig naar de kant gehaald en Sebas valt wederom sterk in. Levi is terug gezakt naar de plek van het talent uit Beesd en Sebas en Tycho zoeken veelvuldig de diepte op om ook een doelpuntje mee te kunnen pikken. Sebas heeft de eer en schuift de 6-2 in het net uit een voorzet van Rick. Een eigen doelpunt, een penalty en een doelpunt van Owen zet de stand op 8-3. Met nog 2 wedstrijden te gaan, en 21 doelpunten meer dan de nummer 2, kan ons de vervolgcompetitie in het hoogste gedeelte bijna niet meer ontgaan.

Emmylou