Tricht JO15-1 laat zich aftroeven

Op een zonovergoten Crayenstein trad JO15-1 op veld vier aan tegen Drechtstreek. En ploeg die mee doet in de bovenste regionen van deze competitie, dus op voorhand een pittige wedstrijd. Ook waren Owen en Anthony Kardol niet aanwezig, maar gelukkig deden Merijn en Milo wel mee. Met Milo op de bank begon Tricht fris aan de wedstrijd. Tricht kreeg al gauw een goede kans maar de voorzet van Rick was net te scherp. Tricht creëerde kansen maar miste steeds net de scherpte. Allesio begon vandaag in de spits maar met een tegenstander die minstens drie koppen groter was, had hij het erg zwaar. Omdat de tegenstander van Sebastiaan op rechtshalf ook iets te snel was voor Sebas, was het duidelijk dat hier iets in moest veranderen. Sebas en Alessio wisselden van plek en daardoor kwamen ze een stuk beter in het spel. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd maar tricht heeft absoluut de beste kansen. Tricht is dan ook de eerste ploeg die scoort. Rick stoomt goed door op links en geeft de bal voor op Levi, die de 1-0 intikt. Het is een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken zonder de negativiteiten waar Tricht bijna iedere wedstrijd mee te kampen heeft.

De tweede helft begint wat rommelig en de tegenstander komt duidelijk negatiever het veld op dan in de eerste helft. Ook de aanhang van de tegenstander is op een negatieve manier aanwezig en wordt gaandeweg de wedstrijd steeds vervelender langs de kant. Het is dan ook jammer dat Drechtstreek al gauw de 1-1 scoort. Tricht krijgt de bal maar niet weg uit het strafschopgebied en uiteindelijk wordt de bal met een hard schot achter Mark gewerkt. Tricht komt echter ijzersterk terug en Tycho scoort direct uit een perfecte voorzet van uitblinker Merijn. Hoewel hij officieel niet in de JO15-1 speelt heeft Merijn vandaag laten zien prima mee te kunnen voetballen in dit team.                                                                          Ondertussen wordt de tegenstander vervelender maar Tricht laat zich deze keer niet meeslepen in de neerwaartse spiraal. de jongens blijven proberen hun eigen spel te spelen ondanks de provocaties in en buiten het veld, chapeau!   Het is dan ook echt jammer dat Tricht door enkele persoonlijke fouten de wedstrijd niet naar zich toe weet te trekken en uiteindelijk verliest met 2-3.