Tricht JO 17-1 kampioen na 9-0 winst op Emplina JO 17-2

Tricht JO 17-1 kampioen  na 9-0 overwinning op Emplina JO17-2.

Tricht JO 17-1 speelde vandaag de kampioenswedstrijd tegen Emplina Jo 17-2. Bij winst was Tricht najaarskampioen.  Met een harde wind maar gelukkig wel droog begon Tricht met goed en fel spel aan de wedstrijd. Uit een pass van Owen op Wouter schoot Wouter net naast en even later redde de keeper goed op een schot van Joran. Uit een aanval over links schoot Rick de bal keihard in het doel en even later scoorde Owen de 2-0 uit een voorzet van Rick. Door slecht verdedigen maakte Rick de 3-0. We gingen met een 3-0 voorsprong rusten.

Direct na rust maakte Rick de 4-0, dus een hattrick voor hem. Hierna scoorde Joran met een schitterende vrije trap de 5-0. Tricht bleef goed voetballen, mooie combinaties op het middenveld met Milan, Tycho en Wouter een sterke verdediging die niets weg gaf en uit een mooie pass van Tycho scoorde Owen de 6-0. Rick maakte uit een vrije trap zijn 4e doelpunt, hij schoot de bal prachtig in. Pepijn, Joris en Tristan kwamen erin voor Arjen, Anthony en Jeroen. Tricht bleef veel sterker en toen we een penalty kregen omdat Owen gevloerd werd riepen alle jongens Mark, Mark onze keeper. Mark schoot de penalty goed binnen en vlak hierna maakte Joris de 9-0.

Tricht is met 49 doelpunten voor en 14 doelpunten tegen kampioen geworden. Een mooie prestatie van dit team en zijn terecht kampioen.

Het team bestaat uit.

Keeper Mark, verdediging Dion, Jeroen, Anthony, Arjen, Tristan en Joris, middenveld Milan, Pepijn, Wouter  en Tycho, voorhoede  Joran, Alessio(net gestopt) Owen en Rick. Ardy en Rob als trainers en Tony de leider. Felicitaties aan jullie en  klasse gedaan.

Namens het team.

Foto’s: https://postimg.cc/gallery/j8zml4to/