Tricht c2 krijgt revance op RKTVC C3

146 fans

Voor de winterstop hadden we een blamage wedstrijd in Tiel gespeeld , met 0-3 voor in de rust en met 6-5 verlies het veld af , dat vergeet je niet snel , vandaag was het de kans om dit recht te zetten en te laten zien wie de betere ploeg is.

Na de aftrap hadden we direct de druk goed er op , de aanvallen bleven komen en in de eerste 10 minuten hadden we dus al met 3-0 voor moeten staan , maar ja zoals ik al zij , hadden, de ballen gingen er gewoon niet in of werden net naast getikt, het zal toch niet weer zo´n wedstrijd worden. Na 15 minuten kreeg Yorick dan toch de bal over de lijn , en weer 5 minuten later schoot Thomas een kanonskogelschot op goal en toen de bal er niet in eerste instantie in ging stond Yorick op de juiste plaats om er de 2-0 in te schieten. We gingen opbouwend over rechts de aanval wederom inzetten en Daan schoot de bal mooi voor , of misschien te mooi , de 3-0 was een feit , de bal ging er in een keer in .

Nu met wind mee en 3-0 voor zou je toch met een gerust gevoel de 2e helft in gaan , maar in Tiel had ik deze cijfers eerder voorbij zien komen , echter hadden we nu wel een eerlijke scheidsrechter en wisten we dat de spelers dezelfde bleven.

De tweede helft was er een waarvan je zou zeggen dat het niet mee zat , ik denk dat we wel 10x op goal hadden geschoten of gekopt maar geen enkele bal ging er in , maar 15 minuten voor tijd kwam Daan er weer in en hij die bekend staat om altijd op de paal te schieten wist de 4-0 toch binnen te schieten .

Met 3 punten op zak en een wedstrijd waarvan je zou zeggen dat je er minimaal 10 had moeten maken , zouden we vooraf voor de 4-0 getekend hebben, dus uiteindelijk gewoon niet zeuren.

Graag bij deze de nogmaals dank aan de scheidsrechter , zelfs RKTVC gaf een compliment voor de goed gefloten wedstrijd.