Tricht C2 heeft eerste helft nodig om op te starten

Fanzone

omhoog
196 users have voted.

Vandaag kwam na meerdere malen uitgesteld MEC C1 naar Tricht , omdat diverse jongens bij elkaar op school zitten was aan beide zijde uitgekeken naar deze wedstrijd. Jammer dat onze jongens vooraf niet op het bordje in de keuken van oma hadden gekeken, een goede voorbereiding is het halve werk. Voor het gros van onze jongens bestond de voorbereiding uit het gezellig samen zijn in de Rodenburg.

Na de aftrap waren wij direct de bovenliggende partij echter werden de voorzetten niet benut , niet scherp  genoeg etc . Na 10 minuten spelen kwam de klad er al in , te laat bewegen naar de bal , te laat het duel in en ondanks dat we beter waren bleef de stand 0-0 voor de rust.

In de rust werd er wat gerust,gedronken en om het netjes te zeggen wat gesproken over het bedroevende spel , als we zo door gaan zal je zien dat Mec een lucky goal krijgt en je de punten op je buik kan schrijven.

Blijkbaar had het geholpen en er werd al wat meer druk gezet en er kwam meer snelheid naar voren , dit mede omdat Tristan meer naar voren ging spelen waardoor we meer aanvallend dan verdedigend moesten denken. Na een diepe bal die door Yorick direct stil gelegd werd kon hij de bal mooi steken tussen 2 tegenstanders door, Ralf die al veel snelheid had kon niet gestopt worden en ging op de keeper af die uit kwam , de bal werd mooi over de keeper gelobd en Mec  had het nakijken . 1-0 . In deze flow konden we doorzetten en binnen 10 minuten was er een schot van Tristan die door de keeper werd geblokt maar Yorick stond op te letten en reageerde gelijk en kon de stand op 2-0 zetten. Verder waren er nog een paar net niet scoringspogingen ,Tristan net niet van afstand , Roan naast gekopt.

Al met al een slechte eerste helft , een betere tweede helft maar 3 punten in de pocket. Volgende week revange in Maurik , en dan wel vroeg naar bed.