Tricht A2 wint makkelijk van HRC'14 A1

Tricht A2 wint met 4-1 van HRC’14 A1

Vandaag mocht Tricht  A2 aantreden tegen HRC’14 A1. Met Stan (A1) en Omar, die weer terug is bij de A2, begon Tricht met een goed gevulde bank aan de wedstrijd. Opstelling;  Ruben op de goal, verdedigers Italo, Redouan, Kenneth en Sven. Middenvelders Guus, Tim v S. en Yoram.  Aanvallers  Tomas, Enrico en Stan. De bank werd warm gehouden door Bauke, Bart (ook weer terug bij de A2), Elmer en Tim Pels. Onze trouwe fans Nadir en Mike waren ook weer van de partij vandaag om trainer Bas gezelschap te houden.

HRC begon met 10 man aan de aftrap, waardoor Tricht het eerste kwartier veel ruimte in het veld kreeg. HRC kwam er niet aan en Tricht was goed aan het combineren, overal werden duels gewonnen en het was een lange aanvalsreeks. Echter ontbrak de scherpte in de afronding een beetje aangezien de bal er niet in wilde zoals Tomas met een paar schoten op doel, Tim vS met een 1 op 1 kans, Yoram met een kopbal op de lat en een volley die net over ging. Na een kwartier spelen kreeg HRC er nog een mannetje bij die met 180 over de snelweg gekomen was, waardoor HRC wat meer aan voetballen toe kwam. Tricht begon een beetje in te kakken waardoor HRC af en toe gevaarlijk kon worden, zonder een echte kans gecreëerd te hebben. Tim vS wist met een mooi boogballetje over de centrale verdediger Tomas te bereiken, die koeltjes de bal in de hoek werkte. 1-0. HRC kwam nog met een kopkans uit de corner, maar Ruben zat er goed bij en wist Tricht nog op voorsprong te houden.

De 2e helft begon Tricht weer scherp aan de wedstijd en combineerde goed. We hadden Olivier (A1) erbij gekregen en die mocht gelijk plaatsnemen op de back positie. Tricht wist een aantal keren gevaarlijk te worden via Tim, Tomas, Bauke, Yoram, Guus, Bart en Enrico. Olivier was op een gegeven moment opgestoomd naar de achterlijn en wist de bal af te leggen op Tim Pels die hem simpel kon binnen tikken. 2-0.  Tricht kreeg steeds meer ruimte op het veld en het was lekker voetballen met het zonnetje erbij. Na een goede steekpass van Yoram wist Tomas de bal goed in het hoekje te tikken waardoor we de score uitbreidde naar 3-0. Dat het lekker voetballen was, was te zien aan Tricht’s gekke kwartiertje. Ruben bedacht zich om even te gaan hooghouden en een Around the World deed, waarna het hele team maar besloot om de bal met een truckje door te passen. Niet veel later wist HRC te scoren door een kopbal uit een voorzet, 3-1. Geen stress, HRC drukte niet door waardoor we weer aan ons eigen spel toe kwamen. Trainer Bas en onze trouwe fans Mike en Nadir moesten weg naar het 6e, waardoor Tim vS eruit werd gehaald en als leider moest gaan spelen. Hij besloot zichzelf maar weer in het veld te zetten ipv Yoram, wat uiteindelijk een goede keuze bleek te zijn. 5 Minuten na de publiekswissel schoot Tim vS de bal vanaf een metertje of 35 in de goal. Of het een voorzet was met een beetje hulp van de wind of toch een doordachte actie weten we niet, maar het staat toch 4-1. Tricht kreeg nog alle ruimte en na een paar gemiste kansen van Tomas, Bauke en Omar was de wedstrijd afgelopen.

Na de wedstrijd werd er nog even nagepraat onder het genot van een broodje bal , behalve Enrico omdat die geen geld meer had voor een broodje maar alleen de bal, en een paar sapjes. Op dit moment is Tricht A2 nog steeds ongeslagen in de beker en competitie en zijn we nog volop in de race voor het kampioenschap en zelfs de dubbel. Volgende week staat de kraker tegen MEC’07 A1, die moet gewonnen worden willen we de titel nog gaan pakken.

Tot volgende week!