Tricht A2 speelt sterkte wedstrijd!

93 fans

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Wadenooijen A1 op de agenda. Wadenooijen stond 1e in de competitie en er moest gewonnen worden mocht Tricht nog kans willen maken op de titel. Op deze stormachtige dag werd Tricht A2 versterkt met Stan (A1) en Patrick (B2). Door een ernstige wc-situatie van Italo, Tim Pels die net voor de wedstrijd ziek werd, werk van Enrico en de afwezigheid van Ruben begonnen wij met twee wissels. We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling:

Patrick

Kenneth       Redouan     Stan

Sven

Yoram              Guus

Tim. vS

Bauke          Tomas         Omar

Tricht begon fel aan de wedstrijd en overal op het veld werd goed druk gezet. Het was lastig voetballen met wind tegen maar toch waren de beste kansen in de 1e helft voor Tricht. De 1e kans was voor Omar, die de bal  uit een voorzet in een keer op de wreef nam. Een goede redding van de keeper belette Tricht erop om op voorsprong te komen. Verder had Tricht veel corners, die weinig opleverden omdat de keeper goed uit zijn doel kwam. Bart kwam erin voor Omar, en niet veel later kwam Omar er weer in voor Tim die last had van zijn enkel. Stan had nog een uitstekende tackel die nodig was om niet achter te komen. Redouan was niet resoluut genoeg waardoor er een bijna open kans ontstond, maar die wist Stan te verijdelen. Verder was er nog een te haastig geschoten bal van Bauke waar meer in had gezeten.

De 2e helft had Tricht de wind mee, maar kwam Tricht alsnog niet compleet aan voetballen toe. Door een doorschuivende man van Wadenooijen kon Tricht lastig onderscheppen en rondtikken. Redouan had een mooie vrije trap die helaas via de paal achter ging. Bauke nam een corner op Yoram die hem op de pantoffel nam en rakelings over ging. Tim vS kwam weer in het veld voor Bauke. Tomas had nog een kopkans voor open goal nadat de keeper besloot dat de grond toch wel lekker lag, maar hij kreeg de bal niet naar beneden. Na een schot van Tim vS liet de keeper de bal los en jammer genoeg was Tomas net niet alert genoeg om de bal aan de goede kant van de paal te schieten.

Complimenten voor het gehele team voor een uitstekende wedstrijd. De verdediging en keeper liet weinig ballen door, het middenveld had veel onderscheppingen, en de aanval wist genoeg dreiging voorin te creëren. Jammer genoeg niet genoeg dreiging waardoor Tricht met 1 punt naar huis ging. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Nivo Sparta A2 op het programma. Laten we hopen met 3 punten het seizoen af te sluiten.