Tricht A2 speelt goede wedstrijd tegen Haaften A1

123 fans

Afgelopen zaterdag speelde Tricht A2 tegen Haaften A1. Met Stan (A1), Mick (A1) en Daan (B3) ging Tricht op weg naar Haaften, waar de wedstrijd om kwart voor 12 zou beginnen. Onze trouwe fans Nadir en Mike waren er voor de support tijdens een belangrijke wedstrijd om bij te blijven in de race voor de titel. De opstelling is als volgt. Keeper: Ruben Achterin: Redouan, Italo, Sven en Mick. Middenveld: Tim v Steenis, Yoram, Stan en Kenneth. Aanval: Bauke en Guus.

Tricht begon slecht aan de wedstrijd. We kwamen weinig op de helft van Haaften A1 en creëerde weinig aanvallen. Haaften wist echter makkelijk te combineren om onze helft en zo een paar schoten op doel te lossen. Ruben was scherp en wist Tricht het eerste kwartier in de wedstrijd te houden. Ondertussen was Daan in het veld gekomen voor Italo. Nog steeds wist Tricht niet aan hun eigen spel toe te komen en had Haaften met wat geluk van de rebound  een goal gemaakt. 5 Minuten daarna wist Haaften nogmaals te scoren met weer wat geluk van een bal die Ruben na een goeie safe niet vast kon houden (niet zijn fout). Aan het eind van de 1e helft kwam Tricht wat meer aan voetballen toe en wisten we een paar keer gevaarlijk te worden op de helft van Haaften, vooral via corners. Helaas leverde het niks op.

2e helft begon Tricht sterk met een vernieuwde opstelling. We waren overgeschakeld van een aanvallende 4-4-2 naar een defensieve 4-3-3 en met veel druk erop. Guus was centraal komen te staan met Yoram waardoor Tim V. Steenis kon doorschuiven naar de spits. Tim Pels was ondertussen in het veld gekomen als linksbuiten in de plek van Daan. Tricht zette goed druk op Haaften, wat tot veel onderscheppingen op het middenveld leidde, complimenten Guus, waardoor Tricht een aantal keren een goede aanval kon opzetten. Haaften was nog weinig gevaarlijk en Tricht begon zelfverzekerder te spelen. Tim V. Steenis wist een vrije trap net buiten de 16 meter hard en laag in de dode hoek van de keeper te schieten, 2-1. Niet veel later, nadat Tricht de hoop op punten had hervonden wist Tim. V. Steenis nogmaals te scoren door een assist van Stan. Hierna had Tricht zelfs nog de hoop om te winnen, maar helaas gingen een aantal pogingen van Stan, Tim, Bauke, Guus en Yoram er niet in. De wedstrijd eindigde in 2-2, helaas weer een gelijkspel, maar Tricht heeft 2e helft wel laten zien dat ze  kunnen voetballen het was geen slecht resultaat tegen de toenmalige koploper.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen HRC’14 A1 op het programma. Tricht moet hier wel punten moeten gaan pakken mochten we nog in de race om de titel willen blijven.

Tot volgende week!