Tricht A2 beleeft makkelijke middag

97 fans

Onder het genot van de herfst zon mocht Tricht A2 aantreden tegen Rktvc A2. Nu Elmer zich gaat focussen op zijn scheidrechters carrière bij de jeugd van FC Utrecht, en de afwezigheid van Enrico zat het team met een kleine bank, maar gelukkig wilden Jeffrey en Dirk (beide B3) ons komen versterken. Ook oud vedette Maikel Kars heeft na 1,5 seizoen zijn kicksen weer uit de kast weten te vissen om weer is mee te spelen met de toppers die in de A2 voetballen!
Zoals altijd stond Ruben van Iren op de goal. Achterin stonden Kenneth Redouan Italo en Sven. Op het middenveld Guus Yoram en Tim, en voorin Bart, Tomas en Bauke.

Tricht begon goed, veel druk zetten, snel de bal veroveren en het balletje goed rond laten gaan. Dit resulteerde al snel in een kansen, met een knal van Tim van ca. 25 meter op de lat en een goed schot van Tomas.
Na een kwartier spelen reageerde Redouan attent op een corner, waarop de verdediger van Rktvc met een ‘’Suarez-achtige’’ handsbal Tricht de voorsprong ontnam. Rode kaart en een penalty voor Tricht!. Redouan ging zelf achter de bal staan en schoot koeltjes de 1-0 binnen.. Na 20 minuten verlieten Tim en Bart het veld voor Omar en Tim Pels. 10 minuten later kwamen ook Dirk, Jeffrey en Maikel in het veld voor Bauke Italo en Tomas.
Na de 1-0 en de 11 tegen 10 situatie was Tricht de betere ploeg, maar verzuimde er nog 1 bij te prikken voor de rust.

In de rust werden de 3 wissels doorgevoerd. Tim Tomas en Bauke vervingen Yoram Jeffrey en Guus.
Een opvallende wissel in de rust! Bas Gradisen werd vervangen, Jan Kars zal de 2e helft zijn rol als coach overnemen.

Tricht begon scherp aan de 2e helft. Net als in de 1e helft liet Tricht duidelijk zien de betere ploeg te zijn. Dit resulteerde al snel in doelpunten, Bauke schoot uit de kluts de 2-0 binnen!
Door het goede spel met veel balbezit en kansen ging Tricht opzoek naar meer doelpunten. Tomas mist een 1 op 1 kans, maar kort daarna wist hij dankzij een prachtige assist van Dirk het net te vinden, 3-0!.
Maikel moest na een rush over de linkerflank de strijd staken, hij kwam verkeerd terecht, later bleek zijn onderarm gebroken te zijn.. Italo was zijn vervanger.
Maar niks hield Tricht tegen, ook na de 3-0 is er geen houden aan. 10 minuten na de 3-0 schoot Tim vS de 4-0 binnen. Ondanks dat het lekker voetballen was met het zonnetje en de grote voorsprong denderde Tricht door. In het laatste kwartier werden Sven en Tim vS naar de kant gehaald. Bauke wist de voorsprong nog uit te breiden naar 5-0. Na een paar kansjes was het slot akkoord voor Yoram die na een fantastische voorzet van Tim Pels de 6-0 binnenschoot!
Na het laatste fluitsignaal konden de jongens, onder het genot van een biertje en een tosti met curry met een goed gevoel worden terugkijken op deze wedstrijd.

Jongens van de B3 en Jan Kars bedankt!. Ook Maikel bedankt en laten we hopen dat het snel goedkomt met je onderarm, we hopen dat het thuisfront je goed zal verzorgen!

Tim V. Steenis