Tricht 3, MO19 en JO13-1 op weg naar het kampioenschap.

Tricht 3, MO19-1 en JO13-1 zijn op weg om kampioen te worden. Er zijn ook nog andere ploegen die nog wel een kans(je) hebben, maar dan zijn ze afhankelijk van andere.

TRICHT 3:

De mannen van Patrick kunnen aankomende zaterdag thuis tegen Rhelico 2 kampioen worden. Na de grote overwinningen op Nivo Sparta 5 en Herovina 2 zijn ze normaal gesproken niet meer in te halen. Met nog 3 wedstrijden voor het 3e is de stand nu zo:

1. Tricht 3            15-37

2. Everstein 3      16-31

3. Herovina 2       16-29

4. Nivo Sparta 5   15-28

Everstein en Nivo Sparta kunnen maximaal op 37 punten komen, dus bij een gelijkspel aankomende zaterdag kan de vlag in de top voor Tricht 3. Een mooie prestatie van het keurkorps van Patrick Baauw.

TRICHT MO19-1:

De meiden van Tricht MO19-1 hebben al weken geen wedstrijden meer gespeeld, maar kunnen zaterdag in Papendrecht wel kampioen worden. De afgelopen 3 weken trokken Rijsoord, Beek Vooruit en Unitas zich terug uit de competitie. We weten dat onze meiden een aardig balletje kunnen trappen, maar  om je daarom uit de competitie terug te trekken !!! Zaterdag in Papendrecht moet het dan maar gebeuren. Tricht heeft al haar wedstrijden gewonnen. Papendrecht was ook nog ongeslagen, maar op Hemelvaartsdag kwam daar een einde aan. LRC Leerdam hielp ons een handje door met 2-0 in Papendrecht te winnen. Bij winst kan zaterdag voor de MO19-1 ook de vlag in de top !!!

TRICHT JO13-1:

Tricht JO13-1 speelde gisteren geen al te beste 2e helft tegen sv BLC JO13-1. In de rust niets aan de hand ( 4-1 ), maar na de rust een geheel ander beeld. Het bleef gelukkig 4-3, en daardoor liepen we wel uit op de concurrentie. RFC speelde met 6-6 gelijk tegen RWB uit Waalwijk. Haarsteeg verloor zelfs van Den Dungen. Wilhelmina behaalde wel een overwinning op DSC in Kerkdriel. De stand ziet er nu zo uit:

1. Tricht JO13-1                              8-21 (+9)

2. RFC JO13-1                               9-19 (+11)

3. Wilhelmina JO13-1                     9-18 (+13)

4. OJC Rosmalen JO13-3              9-16 (+4)

5. Haarsteeg JO13-1                      8-15 (+15)

De komende wedstrijd is dan ook een hele belangrijke. Op 19 mei spelen de jongens, en meiden, om 11.30 uur uit tegen Wilhelmina in Den Bosch. Voor de rest spelen ze dan ook nog thuis tegen RWB en uit bij de buurtjes in Meteren. Bij winst zaterdag zetten we natuurlijk wel een hele grote stap richting het kampioenschap.