Tricht 3. Mislukte missie. (lastig voetballen tegen 13 )

Fanzone

omhoog
226 users have voted.

Jaarverslag Tricht3. Van te voren hadden we tegen elkaar gezegd dat er vol voor het kampioensschap gestreden zou gaan worden.

We begonnen de competitie met uitwedstrijd tegen Herovina2. Eindstand 1-5. Vrij makkelijk met 3 goals van Giel binnen 10 min.. Daarna weer een uitwedstrijd tegen, wat later bleek, concurrent Zuilichem2. We verloren we met 2-1. Voornamelijk door de 13de man, de scheidsrechter. Dubieuze beslissingen, 3 zuivere penalties onthouden, 2 waarvan een volleybalteam trots op zou zijn hoe de blok werd gezet en 1 waarvan er iemand gelukkig geen botbreuken aan over hield. Echt ongekend hoe we daar werden in gefloten. Zelfs de leider, Zuilichem2,  zei later dat ie zich schaamde en er geen verslag over had geschreven wat altijd wel gebruikelijk was. Maar was wel de lachende 3de. Toen de 1ste thuiswedstrijd, Theole2. 2-2. 2 Verliespunten voelde als nederlaag, omdat we weer tegen de 13de man voetbalden, (club)scheidsrechter. De daar op volgende werden makkelijk gewonnen, Isc2 thuis 8-1, Haaften2 uit 2-3 de moeilijkste, omdat we zwaar gehavend waren, Gvv63 3 thuis 5-2, Wilhelmina thuis 5-0, Well2 uit 0-5!!!, Gvv63 3 uit 0-4, Theole2 uit 0-2 en Haaften thuis 5-0. Vol in de strijd voor de eerste plek, maar Zuilichem (de concurrent) haalde ook de punten binnen.

Toen kregen we Well2/1 thuis. 0-1. Was een wedstrijd waarbij we niet op volle strekte waren en ondanks een vroeg tegendoelpunt wel de betere waren, maar toch ons net ieots te machtig was. Desondanks hadden we er nog alle vertrouwen in. De drie daar op volgende wedstrijden, waarvan er twee tegen een stel malloten, werd er weer makkelijk gewonnen Bvv uit 3-5 en thuis 8-1 en Brakel2 thuis 5-0. Onder tussen beging Zuilichem ook geen fout. Waarbij het op 2de paasdag moest gaan gebeuren. De wedstrijd tegen Zuilichem. Zouden we het ze nog moeilijk kunnen maken?

VvTricht3- Zuilichem2. Paasmaandag. Prachtige dag. Goed veld. Veel support. Volle selectie, op 1 geblesseerde na. Clubscheidrechter??!! Wat kon er nog misgaan???!!! Moeilijke wedstrijd. Zuilichem iets sterker. Er zat van alles in met uiteindelijk 2 a 5 min voor tijd de zwaar bevochten 3-2 voorsprong. Iedereen uit zijn plaat!! Terug in de race voor het kampioensschap!!! De daar op volgende 10 a 15 min!!!??? Een grote deceptie, 3-4 voor Zuilichem. Zuilichem kampioen. Klaar!! Het geloof bij iedereen was weg. De resterende 4 wedstrijden waren voor spek en bonen. Dat blijkt ook uit de resultaten en verloop van de competitie. Er werd nog 1 keer gewonnen van Herovina thuis 0-3, wat was ie goed...... die Turbo!! En 3 keer verloren, Wilhelmina uit 2-0, Brakel uit 2-1 en als laatst Isc uit 3-2. Waardoor het seizoen als een nachtkaars uit ging. Echter de laatste wedstrijd kende wel twee hoogtepunten. 1ste was dat Turbo een echt doelpunt maakte en 2de was, voor Neeles. Eerst dacht zoon Mees aan mama te laten zien hoe goed hij kan voetballen door een punt van een kast af te koppen. Waardoor Neeles abrupt de wedstrijd moest staken om naar het ziekenhuis te gaan, nu het hoogtepunt,  om vervolgens later op de avond weer terug te keren naar het ziekenhuis om een 2de zoon, Siem, te krijgen. Congrats Neeles. 

Al met al een goed seizoen met 40 punten, 72 doelpunten voor en 26 tegen. We nemen afscheid van Jack als speler. Jack bedankt en veel plezier met je pensioen. Waarschijnlijk zullen we volgend jaar wel bellen als we je nodig hebben.  Waarbij elke seniorenelftal van Vvt, (1,2,4,5,6) gebruik heeft gemaakt van een speler van Vvt3. Specifiek het 2de elftal die geregeld om spelers kwam vragen. Daardoor was het soms puzzellen maar mede door de verschillende gastspelers is het goed gekomen. 

Gastspelers: Haantje Vvt2, Bastiaan, Baauw, Gradisen, Stijve alle Vvt6, Niels en Joep Vvt A1, sjeik Olli en Sjaak Huigen (kent u Hem nog?) Allen hartelijk dank voor de hulp en hopelijk kunnen we elkaar volgend jaar weer helpen. We blijven toch 1 club/vereninging. 

Topschutter(s) van het seizoen:

1. Roef 15 (Sterke 1ste seizoenhelft, iets mindere 2de)

2. Giel 13 (Als ie nu eens alles bij ons had gespeeld??)

3. Rob 11 ( Nieuwe pr!)

4. Bix, Ton, Jack en Marcel 4

5. Wp 3

6. Gijp en Steve 2

7. Boer, Turbo, Haantje en Bastiaan 1

8. 2 ed tegenstander

Tot slot wil ik onze trainer Marco Stam bedanken voor zijn tomeloze inzet . En we zien er komende seizoen naar uit om meer vernieuwende methodes te ondervinden. En uiteraard moet ik Turbo aka de Mosselman bedanken. Door weer en wind met de vlag langs de lijn. Grote klasse. We hadden niet zonder gekund. 

Voor de rest van het team, bedankt voor dit jaar. Volgend jaar hebben we een belofte die je moeten gaan inlossen!! Soxs

P.s Met Mees is ook alles goed gekomen.