Tricht 023 verliest, na shootouts, van Focus'07 023.

De finale werd er ëën waar nog lang over wordt nagepraat !!! Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: Het werd uiteindelijk 2-2, maar Focus'07 was duidelijk de betere ploeg. Het was aan Nicky te danken dat we al niet in de wedstrijd met een nederlaag afgeserveerd zouden worden. Na de rust ging het wel iets beter, maar echt sterk waren we niet. Marijn zette ons nog wel op 1-1. Twan gaf de bal net achter de verdediging op Marijn. Die liep zijn tegenstander, en de keeper, eruit en schoot beheerst binnen. Niet veel later kopte Ajo Pater de 2-1 binnen voor de ploeg uit Culemborg. Zo'n 10 minuten voor tijd werd Twan van Toorn door de keeper neergelegd, en Marijn mocht zijn 2e, vanaf de stip, binnenschieten, 2-2. Geen verlenging, geen strafschoppen maar shootouts !!! De eerste 4 gingen er allemaal in, maar toen kreeg Tricht 4x de kans om na een misser van Focus de wedstrijd te beslissen. Bij de laatste poging werd Sander Kars neergelegd, maar de keeper stopte de strafschop. Iedereen wist vooraf dat bij zo'n situatie eer een pingel zou volgen ( wat andere reglementen ook zeggen. In het reglement van de competitie stond niets vermeld over het toekennen van een doelpunt bij een overtreding ). Daarna scoorde Focus nog 2x en onze laatste werd gemist. Zo won de ploeg die er het meeste recht op had de cup met de grote oren. Vanavond kan je de wedstrijd nog een keer bekijken op regio voetbal !!!