Transfernieuws: Daniëlle de Jong naar PSV!

Fanzone

omhoog
25 users have voted.

Daniëlle de Jong geselecteerd voor PSV Beloftenteam voor vrouwen. PSV start seizoen 2019-2020 een beloftenteam voor vrouwen en gaat met het Jong-team voor in ieder geval de komende twee seizoenen uitkomen in de beloftencompetitie van de KNVB. Team staat onder leiding van Aline Zeler, Belgische International die in 2018 afscheid nam van het professionele voetbal. Met maar liefst  109 wedstrijden met het nationale team en 29 doelpunten op haar naam, is ze met afstand Belgisch recordinternational
Trots kunnen wij nu openbaar maken dat onze eigen Daniëlle de Jong, keepster en speelster bij Vrouwen 1, voor dit team is geselecteerd. Daniëlle is haar carriere bij VV Tricht begonnen met keepen bij de jongens, dit seizoen staat ze samen met Lisa van Oort onder de lat bij Vrouwen 1. Samen met de Beloften van PSV Vrouwen en VV Tricht zal er gekeken worden naar de beste ontwikkelkansen voor Daniëlle. 
Daniëlle van harte gefeliciteerd met deze mooie kans en veel succes.  Hopelijk zien we je nog langs de lijn in Tricht om de dames van Vrouwen 1 aan te moedigen!