Tot morgen! Zaterdag 4 januari 18.00 uur

03 jan 2020 - 20:12 -- admin

Fanzone

omhoog
12 users have voted.
De stembussen zijn gesloten. Onze notaris gaat vanavond alle stemmen nalopen om alle rechtsgeldige stemmen te tellen, op te tellen en de eindstand te bepalen.
Morgen is het zover! Na de bitterballen wedstrijd van 16.00 uur gaan we officieel open om 18.00 uur. Het officiële gedeelte start om 18:30 uur, zorg dat je er bij bent!
 
Kleding
We willen graag benadrukken: als activiteiten commissie hebben we van het bestuur toestemming gekregen om dit gala te organiseren. We hebben, naar onze bescheiden mening, er veel aan gedaan om iets tofs neer te zetten. Uit de vele stemmen die we hebben ontvangen maken we op dat jullie het idee erachter ook leuk vinden. Laten we er dan ook met z'n allen voor zorgen dat het Voetbalgala dat krijgt wat het verdient, uitstraling. Ja, trek een overhemd aan, een leuke jurk, een stropdas, een strikje, doe je haar leuk, maak er iets van. Hebben wij ook gedaan!
 
Eten
Het officiële gedeelte start vanaf 18:30 uur. We zullen de rest van de avond, in samenwerking met Uw Chef uit Tricht, zorgen dat er met regelmaat wat lekkers voorbij komt. Verwacht hier overigens geen complete maaltijd, maar een versnapering! We hebben géén idee hoeveel mensen we kunnen verwachten maar we hopen dat een ieder iets lekkers uit de handen van Joop mag krijgen.
 
Entertainment
Uiteraard hebben we hiervoor gezorgd. Niemand minder dan onze eigen DJ Scheur zal het voetbalgala voorzien van de nodige deuntjes. We verwachten het officiële gedeelte rond 21.00 af te ronden wanneer de voetjes de dansvloer op mogen.
 
Programma
De opening zal plaats vinden door onze eigen voorzitter John van Riemsdijk. Daarna zullen we de categorieën in 4 delen langs lopen, startend met de jeugd zodat ook zij dit feest mee kunnen maken. De andere categorieën volgen daarna.
 
We kijken er naar uit. Vergeet de bitterballencup niet. Vergeet je mooie kleding niet en vooral een goed humeur!
 
De Activiteiten Commissie