Tiny en Lou zetten het neer bij de MO13

2 fans

Vorige week naar FC Engelen en nu naar de andere kant van Den Bosch. Eigenlijk was het Rosmalen maar dat is toch een soort reserve Den Bosch.

OJC Rosmalen, wederom een mooi complex met dito kantine. Een kantine waar je geen koffie haalt aan de bar maar waar een gastvrouw vriendelijk verteld dat je je mag vervoegen naar de koffiecorner.

Voor de meiden was kleedkamer 22!!!! gereserveerd en veldje 6 speelklaar gemaakt Zoals ik al eerder had geschreven blijkt er op het niveau van de tegenstanders deze competitie geen pijl te trekken. Ook vandaag was het voor ons weer een verrassing hoe sterk de tegenstander zou zijn.

Het enige wat duidelijk is, is dat wij zelf ontzettend sterk kunnen zijn. 4 gespeeld, 3 x de winst en 3 x de nul gehouden. Die andere wedstrijd was ons maatschappelijk sociaal project van school en hebben we weggegeven aan Meteren.

Het begin was het ouderwetse hotsknotsbegonia spelletje. Ballen werden nerveus alle kanten behalve de goede op geschoten, het liefst eerst zes keer over de bal heen maaiend en beide coaches Martine en Laura waren hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee. U herinnert waarschijnlijk allemaal wel de tirades van Louis van Gaal langs de lijn? De meiden hadden gewild dat Louis van Gaal langs de lijn had gestaan.

Hierdoor begon het toch wat beter te lopen en wist Elise de 0-1 te scoren. Elise is bijna zover dat ze de overstap kan gaan maken van de de jongens naar het echte vrouwenvoetbal en deed vandaag met ons mee. Want laten we eerlijk zijn, wie presteren er nu echt beter in het voetbal?

Guusje zag dat Inge haar voetbalschoenen vandaag wel aan had en stuurde haar met een mooi steekpass zo alleen op de keepster af. 0-2. Net voor rust wist de altijd gevaarlijke Yo Yo (Jo-Ann) ook nog de 0-3 te scoren.

Helaas waren Mannou en Isabel V de eerste helft al wel uitgevallen met blessures en hadden we nog alleen Senna op de bank zitten. Zij is anderhalve week geleden geopereerd aan haar blinde darm maar wilde perse mee. de bikkel.

In de rust hadden Tiny en Lou wat tactische aanwijzingen en zowaar zagen we opeens de tweede helft een veel beter voetballend Tricht. Eigenlijk geen kans meer weggegeven en zelf heel wat kansen weten te creëren. Nienke liet zien over hele goede voetbalkwaliteiten te beschikken en ook bij haar kan het niet lang duren of ze maakt de overstap.

Jammer dat we van die vele kansen er maar 1 wisten te benutten. Weer was het Yo Yo die een goede voorzet van Elise wist binnen te schieten.

Wederom een winst partij en wederom wist Isabel A haar hok schoon te houden!

Wederom trots!

Gerhard