Scheidsrechters/begeleiders gezocht voor het TZT 2019

Voor ons TZT 2019 ben ik op zoek naar scheidsrechters/begeleiders die op 23 en 24 december willen helpen. Het zou mooi zijn als een aantal van onze jeugdleden zich willen inzetten. Wat is de bedoeling:

Bij de JO7, JO8 en JO9 spelen we met 4 tegen 4 ( zonder keeper ) op 1/3 van de sporthal. We laten de wanden zakken zodat de zaal in 3 delen wordt verdeeld. We spelen dus 3 wedstrijden tegelijk. De spelers hebben dan niet met lijnen te maken, dus lekker voetballen. Er zijn geen fysieke goaltjes, maar op de muren plakkent we goaltjes van 1 meter hoor en 2 meter breed ( met wit ducktape ). Wisselen kan dan vanaf de tribune.

Bij de JO11, JO13 en MO13 spelen we wel in de grote zaal. Ook daar spelen we zonder zijlijnen, maar wel met een achterlijn. Achter die achterlijn kan gewisseld worden. Die spelen met 4 veldspelers en een keeper.

Als je kan helpen, ook al is dat voor een gedeelte van de dag, meld je dan aan op het volgende mailadres: theref@online.nl

Alvast bedankt groen-witters.