Open training Jeugd t/m 10 jaar V.V.Tricht

13 jun 2019 - 20:24 -- admin

Fanzone

omhoog
49 users have voted.

Kids

Komende woensdagavond 19 juni hebben we bij V.V.Tricht een open trainingsavond voor kinderen t/m 10 jaar. Heb jij zin om een keer te voetballen? Twijfel je of je het leuk vindt en wil je het gewoon een keer proberen? Kom ook! We gaan een warming-up doen, wat oefeningen met de bal en uiteraard het leukste van alles een partijspel doen. Kortom, een leuke avond.
 

Ben je stiekem al lid van Tricht en heb je een vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje of wie dan ook onder de 10 jaar die ook bij Tricht zou moeten voetballen? Neem hem of haar gewoon mee, maken we er een leuke avond van.

De gastheren en dames van de avond zullen de kabouters zijn. Dit zijn kindjes tussen de 4 en 7 jaar. Uiteraard zijn er ook trainers en oudere kindjes die al uitgenodigd zijn.

 

Ouders

Dit jaar hebben we met alle jeugd van Tricht een leuk seizoen gehad, zeker ook met de kabouters. We zijn gestart met een groep van 12 bruisende kids en geëindigd met een groep van 34. Richting volgend seizoen zijn er een aantal die richting competitie teams gaan en dus zijn we druk met indelen. Uiteraard vinden we het heel leuk om nog wat extra kids enthousiast te maken over voetbal en uiteraard over V.V.Tricht. Vandaar deze uitnodiging! Wil je een keer proberen of het iets voor jouw kind, kom gewoon.
 

We starten woensdag om 18:30 uur met de training en zijn maximaal een uur onderweg. Sportkleding mag, voetbalschoenen mag maar laat het je niet tegenhouden als het niet kan. Het initatief komt vanuit de kabouters maar er zijn al meerdere dames en heren van 8 en 9 die aansluiten dus ook voor de wat oudere kinderen maken we het een leuke avond.

 

Opgeven is geen must maar mag via kabouters@vvtricht.nl. Ook hier mogen eventuele vragen naar toe.

Tot woensdag avond 19 juni om 18:30 uur!

 

Namens de trainers,

 

Niels, Mike, Pieter-Adriaan, Rob, Danny