Ook transferwindow Tricht 3 gesloten

03 feb 2015 - 13:01 -- admin

136 fans

Zoals u van ons gewent bent houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkeling bij Tricht 3. Afgelopen nacht is de transferwindow gesloten en het lijkt ons goed om u even een update te doen van de laatste stand van zaken.

Paling
De Paling staat al vele jaren in contact met de zaterdag tak van FC Lienden. Ook dit jaar werd er weer druk onderhandeld over een overgang van de gladde linkermiddenvelder naar het platteland van Lienden. De ophanden zijnde transfer is echter op het laatste moment afgeketst. Na onderzoek van FC Lienden bleek dat de kans aanwezig was dat familielid WillIAm ook de Liendensche velden zou bezoeken. Het bestuur van Lienden heeft met deze ophande zijnde dreiging direct alle stekkers eruit getrokken, overal uit. De transfer, complete zaterdagtak en kwade tongen beweren dan ze in Lienden nu zelfs de zaterdag van de kalender af willen halen om alle risico's uit te sluiten.

Hak
Een opvallende transfer die uiteindelijk niet heeft plaatsgevonden is er één binnen de club zelf. "Stijve" Hak zou namelijk terugkeren in het wondersloffenteam Tricht 3. Waarom uiteindelijk de tranfer niet is doorgegaan blijft een raadsel maar het schijnt iets te zijn dan hij zjin eigen ruiten had ingegooid. Dit is voor een glazenwasser sowieso niet zo heel handig. Daarnaast schijnt hij vaak de ladderzat te zijn maar dit komt uit onbevestigde bronnen.

Olievieux
Zoals het hoort heeft V.V.Tricht ook buiten de landsgrenzen gekeken om versterkingen op te pikken. Er was bleek een hele vette transfer in de maak te zijn met een niet nader te noemen Oliesjaak. De investering van deze magnaat bleek echter door de vette vingers heen te glippen en dus vond Tricht de hond in pot, iets wat in Trichtse cafetaria wel vaker schijnt voor te komen tegenwoordig. Wat ons betreft een oliedomme beslising.

De Smitsen
Net voor het sluiten van de markt dachten de zaakwaarnemers van Tricht het ijzer te smeden omdat het nog lekker warm was. De Smitsen zouden gaan verkassen naar FC Tonniewood, beide clubs waren er volledig uit en na het overbrengen van de bankgarantie leek alles in betaalde kannen en kruiken. Jammerlijk om te moeten melden dat de FC en de Smitsen er op een aantal kleine details niet uit zijn gekomen. Vooral het ontbreken van familieBBQ's en spiegeleieren bleek hen de spreekwoordelijk das om te doen in deze koude tijden.

Messi van B.
De lichtvoetige bewaker van de achterste linie van Tricht 3 is door zijn zaakwaarnemer Vandi in de gehele regio aangeboden, op alle niveau's. Helaas bleken de clubs alleen geïnteresseerd in zijn diensten tijdens het derde helft. Zijn zaakwaarnemer trok daarop de stoute schoenen wederom aan en is direct gaan schakelen met de top drie van de Eredivisie. Zijn zaakwaarnemer is daarop direct overgebracht naar het Pieter Baan centrum voor onderzoek. Messi keert na zijn blessure terug op de bank van Tricht 3, aldus de trainer Stamovich.

Vader en zoon
De rossige tak van Tricht 3 wilde graag weg maar konden niet weg. Roestvorming.

Tot zover deze beschouwing. Er zullen ongetwijfeld nog meer zaken hebben gespeeld waarover we u wellicht informeren in de toekomst echter willen we de prijzen van onze spelers en begeleiding niet te ver opdrijven.