Nuttige oefenwedstrijden voor de nieuwe JO17-1 en JO19-1.

De nieuwe JO17-1 heeft de afgelopen zaterdagen een tweetal oefenwedstrijden gespeeld, en vandaag heeft Tricht JO19 gespeeld tegen LRC JO19-1. Nog even een kort verslag van die wedstrijden:

De nieuwe JO17-1 speelde vorige week tegen Nivo Sparta JO17-1 (Hoofdklasse).Na een gemiste penalty van onze kant liep Nivo uit naar 0-3. Net voor de rust scoorde Bram kroeze de 3-1. Dat deed hij ook ongeveer 10 minuten na de rust. We gingen er weer in geloven en wilde de gelijkmaker produceren, maar in een tegenaanval werd het 2-4. Met het hoofd omhoog gingen we voor een beter resultaat. Bram scoorde zijn 3e van die ochtend, en Owen maakte de verdiende gelijkmaker. Met 4-4 werd de wedstrijd beeindigd.

Vandaag ging de groep op bezoek bij Boxtel JO17-1. Dit was duidelijk een mindere wedstrijd. Rick de Jongh zette ons op 0-1, een fout achterin betekende de 1-1. Opnieuw zette Rick Tricht op voorsprong, maar ook nu werd het weer gelijk, 2-2. Tycho Voorneveld scoorde net voor de rust nog de 2-3. Na de rust werd het 2-4 ( doelpuntenmaker Levi Verrips ), maar ook nu werd het snel 3-4. Zo ongeveer 10 minuten voor tijd werd het 3-5 door een doelpunt van Sebastiaan van Heezik ( overgekomen van MVV'58 ). Opnieuw verkleinde de thuisploeg de stand naar 1 doelpunt, 4-5. Na deze wedstrijd mogen de jongens genieten van hun verdiende vakantie. Ze starten weer op 12 augustus.

De nieuwe JO19 speelde vandaag tegen LRC Leerdam JO19-1. Deze ploeg is in de vorige competitie kampioen geworden in de Hoofdklasse. Tricht heeft een metamorfose ondergaan, en speelt met een mengeling van een aantal 2e jaars, spelers van de JO17-1 en JO17-2 van vorig seizoen.. De wedstrijd werd met 1-0 verloren, maar de leiding was meer dan tevreden over het vertoonde spel. Die van de JO17-2 lieten zien dat ze goed mee kunnen. Het wordt hopelijk komend seizoen genieten op de velden van ons sportpark Crayestein.