Nu ook de beelden van Tricht 023 - MVV'58 023 (2-1)

9 fans

Tricht 023 heeft ook zijn 3e wedstrijd in het REGIOTOERNOOIONDER23 gewonnen. Tegen de buurtjes uit Meteren werd het uiteindelijk 2-1. Over de hele wedstrijd was Tricht de betere, maar echt overtuigend was het niet. In de eerste helft kwamen we op 1-0. Een hoekschop van Rick van Haarlem werd door de speler van MVV'58 achter zijn keeper gewerkt. In de eerste minuut van de 2e helft kwam MVV'58 op 1-1. Opnieuw een hoekschop was de aanleiding. Volgens mij kopte Giel Grandia de bal achter Patrick v.d. Koppel. Halverwege de 2e helft kopte Rick van Gameren de 2-1 binnen. De hoekschop van Rick liet men lopen voor de goal, en Rick was allert. In deze felle, maar sportieve wedstrijd kwam de 2-1 niet meer in gevaar. Een mooie afsluiting van 2017 en in 2018 gaan we proberen om ons te plaatsen voor de kruisfinales. Als je 1 wedstrijd verliest, dan kan je zomaar op de 3e plaats eindigen.