Nieuws 7x7 35+ en 45+ voetbal V.V. Tricht

Fanzone

omhoog
30 users have voted.

Gedurende het voetbalseizoen kunnen voetballers van boven de 35/45 jaar kiezen voor de 'Mooi weer voetbal'-variant. Hierbij staat er zowel in het najaar als het voorjaar een reeks van (minimaal) vier toernooien op het programma. Een vereniging is eenmaal gastheer en speelt de overige drie keer bij de andere verenigingen uit de poule. De wedstrijden worden gespeeld op een vrijdagavond. Een gezellig avondje voor een ouderwetse partij 'mooi weer voetbal'.

7 tegen 7 op een half veld Voor de 35/45+ variant zijn de regels en omstandigheden aangepast. Zo wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden en van buitenspel is geen sprake. Negentig minuten lang zwoegen op een veld van pakweg honderd bij zestig meter tegen spelers die twintig jaar jonger zijn, hoort dus tot de verleden tijd.De 7x7 35/45+ competitie is alleen voor  leden en wordt gespeeld gedurende het lopende voetbalseizoen. Hierbij staat er zowel in het najaar als in het voorjaar een reeks van (minimaal) vier toernooien op het programma, bij voorkeur op vrijdagavond. Een vereniging is eenmaal gastheer en speelt de overige drie keer bij de andere verenigingen uit de poule. V.V. Tricht is op één vrijdagavond in oktober voor zowel de 35+ als 45+ teams gastheer.Hierbij de competitiedata, indelingen en selecties van de 7x7 35+ en 45+  V.V. Tricht teams.Het KNVB programma voor de najaarscompetitie is op dit moment nog niet bekend maar zal op onderstaande data plaatsvinden.Ronde 1: Vrijdagavond 6 september Ronde 2: Vrijdagavond 20 september Ronde 3: Vrijdagavond 4 oktober Ronde 4: Vrijdagavond 18 oktober

Poule-indeling  35+   Poule-indeling  45+                                                     
 Leider V.V. Tricht 35+ team:  vacature  Leider V.V. Tricht 35+ team:  vacature
1 Gerard Verhoef   1 Addy Ijzerman  
2 Herman Hol    2 Barry Ganseman  
3 Jan Willem Van Ooijen   3 Chris de Jongh  
4 Jeroen Drost   4 Danny van Doesburg  
5 Johan Hol   5 Elias de Deugd  
6 John Hak   6 Erjan Dam  
7 Julian van Dijken   7 Gerard Schook  
8 Louis van Oort   8 Guido de Wildt  
9 Mario van Gelderen   9 Han van Hattum  
10 Niels den Hild   10 Jack Rietbergen  
11 Patrick Baauw   11 Jacky Hol    
12 Roland Vrijhoeven   12 Jacques Key  
13 Stefan Donker   13 Johan van de Neut  
14 Tom van Bekkum   14 John van Riemsdijk  
15 Tonny Smits   15 Marcel Kardol  
16 Walter van Toorn   16 Marco Janssen  
                                                                                        17 Wim Walderveen  
             
Mocht je een keer mee willen doen of leider willen worden van het 35+ team spreek me aan op het voetbalveld of stuur even een mailtje naar tc@vvtricht.nl  t.a.v. Patrick Baauw 7x7 voetbal met je naam en telefoonnummer dan neem ik contact met je op.
Met vriendelijke groet,          
Patrick Baauw