Nieuwe entree Sportpark Crayestein!

Maanden geleden hebben wij al gemeld dat het kassahuisje vervangen zou worden. Begin april kregen wij van Bouwmensen Rivierengebied door dat de kassa klaar was. De vaste groep vrijwilligers regelde dat de oude kassa werd gesloopt en afgevoerd. Vandaar dat Remco afgelopen zaterdag (gelukkig) in de zon de entreekaartjes stond te verkopen.
Nieuwe kassahuisje bleek 2500 kilo te wegen en moest van Geldermalsen naar Tricht. Gelukkig was  Peter de Groot van Pegee Verhuur uit Ameide bereid dit voor zijn rekening te nemen. Peter heeft dit geheel kosteloos voor VV Tricht gedaan. Peter nogmaals hartelijk dank. Op www.pegee.nl kunt u zien wat Pegee allemaal kan.
De vrijwilligers kunnen nu weer verder met de verdere afwerking. Binnenkort wordt de kassa feestelijk geopend.