Nederlaag Tricht A1

129 fans

Beetje later dan de bedoeling was, maar hier alsnog een verslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Nivo Sparta A1 en Tricht A1.

Nivo Sparta staat op de 2e plaats en zonder de geblesseerde Tim, Ruben L. en Gijs-Piet beloofde dit een lastige wedstrijd te worden.

Niels v/d Kodde (A2) startte in de basis en Joep (A2) en Timo waren de wisselspelers.

Al in de eerste helft liep Nivo Sparta verdiend uit naar een 3-0 voorsprong. In de 2e helft probeerde Tricht er nog een wedstrijd van te maken. De wedstrijd was wat meer in evenwicht maar de achterstand was al te groot om nog serieus terug te komen. Uiteindelijk stapte Tricht met een 5-2 nederlaag van het veld. De doelpunten werden gemaakt door Prebibo.

Bijna alle ploegen die onderaan staan pakten afgelopen week de punten waardoor winst in de komende wedstrijd belangrijk is.

Komende zaterdag spelen we om 12.00 uur thuis de inhaalwedstrijd tegen Sliedrecht A1. Vorig jaar waren deze wedstrijd altijd behoorlijk in evenwicht. Liefst 5 x speelden we tegen elkaar doordat we naast de competitiewedstrijden ook tegen elkaar speelden in de beker en in de nacompetitie. 3 x werd het een gelijkspel en beide ploegen wonnen 1 x.

Dit seizoen hebben beide ploegen het een stuk lastiger wat ook duidelijk blijkt uit de ranglijst. De onderlinge wedstrijden waren vorig seizoen een garantie voor doelpunten. Liefst 27 doelpunten in 5 wedstrijden waarbij Sliedrecht 1 x meer scoorde.

We gaan zaterdag zien of we de 3 punten in Tricht kunnen houden.

Ruwin