Moeizame winst D3

Vandaag speelden we uit tegen GVV D2. We waren op 1 man compleet, Tim was van de week van zijn fiets gevallen en kon vandaag niet meedoen. Ramon nam de honneurs waar in het doel en Martijn Bloed ging in de spits. Maar wat ging het moeizaam in de eerste helft. We waren wel steeds op de helft van de tegenstander, maar we kwamen niet echt tot voetballen. Ook waren we niet allemaal even scherp in de duels en stonden we te vaak buitenspel wat een veel belovende aanval had kunnen worden als we even iets beter hadden opgelet. In de rust wat omzettingen gedaan om het tij proberen te keren. Ramon ging weer in de spits, Manu op het doel, Bas schoof door naar het middenveld en Jochem nam zijn plekkie achterin weer in en zou uitgroeien tot de man van de wedstrijd. In de 2de minuut van de 2de helft mocht Jochem een corner nemen en die bal viel mooi in het doelgebied neer de bal stuitte weer op en Bas kopte hem in leek van de lijn afgehaald te worden, maar Wilbert kreeg hem uiteindelijk toch in het doel, maar was zo sportief om na afloop te bekennen dat de bal van Bas al zat. Dit was een mooi steuntje in de rug en we kregen heel wat kansen, maar de keeper van GVV hield ze er allemaal uit. 7 Minuten voor tijd slingerde Jochem de bal de 16 nog maar weer eens in en Wilbert werkte keurig af 0-2. Uiteindelijk kreeg Manu ook nog wat te doen en hield zijn doel keurig schoon. Goed uitverdedigen door Jochem en goed in het gat gelopen door Ramon die uiterst beheerst de 0-3 in schoof was de wedstrijd definitief gespeeld en de scheidsrechter vloot ook meteen voor het einde. Weer een overwinning erbij en liggen we nog steeds op koers voor ......

De D3 reporter.