MO15 verliezen onnodig van angstgegner WNC !!!

4 fans

Na een weekje rust vertrokken we voor een lastige uitwedstrijd in WNC. Zonder onze spits Noa begonnen we sterk aan de wedstrijd. Rinske Dijkstra schoot vanaf rechts onhoudbaar binnen. Binnen 1 minuut was het alweer gelijk. Britt van Soelen zette ons met 2 doelpunten op een mooie ruststand, 1-3. In de tweede helft was er lange tijd niets aan de hand, tot ongeveer 10 minuten voor tijd. Dat we in die 10 minuten de wedstrijd zouden verliezen, daar hadden wij niet meer opgerekend. Toch werd het wel de werkelijkheid, 3-4. Niet getreurd meiden. Volgende week spelen we thuis tegen de ongeslagen koploper sc Everstein. Bij winst staan wij weer bovenaan, maar dan zal er wel de hele wedstrijd gestreden moeten worden.