Met 7 vriend(in)en meedoen aan Highlandgames!

Wil jij je meten met de o.a. de teams van Tricht 4, Tricht Dames, Tricht 3 en De Walking Footballers en jullie zijn ouder dan 12 jaar? Schrijf je dan in met 7 vriend(in)en voor de Highland games! Stuur een mailtje naar 75jaar@vvtricht.nl met jouw team. De focus ligt niet op kracht, maar meer op teamspirit en fun en iedereen mag zich inschrijven, ook niet leden! Minimaal 6 spelers; bij 6 of 7 spelers mag de coach meespelen, bij 8 speelt de coach niet mee.
Inschrijven kan ook bij Iet: 0640707392, iet_v@hotmail.com of Peter: 0640196470, pkvanantwerpen@hotmail.com

Op zaterdag 1 juni 2019 zal er een heuse Highland games achtkamp plaatsvinden bij VV Tricht, deze achtkamp is vooral bedoeld voor leden van VV Tricht. De achtkamp staat onder leiding van Wout Zijlstra, een bekende naam in het Highland gebeuren met assistentie van onze eigen Highland toppers Wilfred van Est en Patrick van Antwerpen. Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar, een team bestaat uit maximaal 8 spelers + coach. Gemengde teams van zowel mannen als vrouwen en verschillende leeftijden zijn toegestaan. Per onderdeel speelt niet elke keer het volledige team, strategisch denken is dus belangrijk! Het zou natuurlijk erg leuk zijn al iedereen in Schotse kilt aan de start verschijnt, het team wat het best “Highlands” gekleed is ontvangt een prijs. Wordt een echte Highlander en schrijf je in! De games beginnen om 11.00 uur en zullen tot eind van de middag duren. Verwachte prijsuitreiking is om 18.00 uur. De dag wordt muzikaal ondersteund door de mannen van JWK en onze eigen speaker Niels den Hild, in de avond neemt DJ Dré de draaitafels over en gaat er zeker weer een feestje van maken. U hoeft tussendoor niet naar huis want tot 16.00 uur is de keuken open, daarna kunt u terecht voor een snack en meer bij de kraam van Uw Chef.

Om in de stemming te komen: Filmpje