MB1 wint van directe concurent

68 fans

De meiden van de MB1 moesten aantreden tegen Papendrecht MB1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want Papendrecht is in het najaar ook kampioen geworden in de 1e klasse. En Papendrecht had nu ook al haar wedstrijden winnend afgesloten. Vanwege de afmeldingen van Nanne, Nardi en Eline was het voor de trainers even puzzelen met de opstelling. Maar Jilan en Claire wisten de links back positie prima in te vullen. Nu de wedstrijd: We begonnen sterk en je kon zien dat de meiden scherp waren. De verdediging stond goed en voorin kwamen we gevaarlijk door. Binnen een kwatier stonden we al met 0-2 voor door twee identieke doelpunten van Denise. De meiden bleven aandringen en nog voor het half uur scoorde Dewi uit een scrimmage de 0-3. Toen kwam Papendrecht nog terug en ze maakten de 1-3. De coach greep in en zette Chenel op hun gevaarlijke middenvelder. Toen was bij Papendrecht de angel eruit en Denise scoorde haar derde doelpunt en met 1-4 gingen we de rust in. De tweede helt was meer een formaliteit. In de begin van de tweede helft drong Papendrecht nog aan, maar de verdediging gaf geen krimp. De meiden kwamen later weer in hun spel en Denise besloot op haar laaste dag als 15 jarige nog drie keer te scoren, waarvan één aanval het publiek deed smullen. Vlak voor tijd maakt Papendrecht nog 2-7 en toen besloot de goed fluitende scheidsrechter voor het einde in deze sportieve wedstrijd. Een hele knappe overwinning van de toppers en het beloofd weer een mooie competitie te worden!