Laatste wedstrijd in de 3e ronde van de 023 competitie nu ook gespeeld.

Er moest nog 1 wedstrijd van de 3e speeldag gespeeld worden. Op het complex van RKTVC speelde gisteravond de thuisploeg tegen de 023 van Rhelico. De bedoeling was op het kunstgras, en alleen daar viel een lichtmast uit ( en met de mist was dat niet prettig !! ). De wedstrijd werd verplaatst naar het hoofdveld. In het eerste half uur speelde Rhelico aardig mee, maar toen bleek al dat de 023 van RKTVC een maatje te groot zou blijken. In het laatste kwartier voor de rust werd er 4x gescoord. Al snel in de 2e werd het 5 en 6-0. De hoofdjes van Rhelico gingen omlaag, en de teller stopte bij 9-0. Door deze overwinning staat RKTVC stevig op de eerste plaats, gevolgd door MVV'58. Deze 2 ploegen spelen op dinsdag 4 februari in Meteren tegen elkaar. Als bijlage toegevoegd de uitslagen en standen van beide poules. Ook het programma voor 3 en 4 februari staat er onder vermeld.