Kriszta Kazai overleden

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat ons oud teamgenoot Kriszta Kazai na een kort ziekbed vrijdagavond jl. is overleden.
Kriszta heeft een aantal jaar bij ons gevoetbald en draaide daarnaast ook bardienst bij V.V. Tricht.
Wij hebben Kriszta leren kennen als een enthousiaste, vrolijke vrouw die alles uit het leven wilde halen. Een echte levensgenieter. Geen uitdaging ging ze uit de weg.

Onze condoleances zijn voor Cornell, familie en vrienden. Wij wensen hen alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Donderdag 20 februari a.s. van 19.30 uur tot 20.30 uur zal er gelegenheid zijn om afscheid te nemen van Kriszta.
Locatie: Rouwcentrum aan Fluweelboom 1 in Culemborg.
Gelieve geen boeket of bloemen mee te nemen. Wel is de wens om enkel1 witte roos voor Kriszta mee te nemen.

Dames 35+