Klustoppers op 3e Kerstdag!

Er waren vanochtend een aantal mensen op onze oproep afgekomen om samen met Gerrit van de Werken, geheel vrijwillig, mee te helpen met wat klussen op onze club.
Achter veld 2, 3 en de trainingsstrook is er gesnoeid en werd er begonnen aan de heg, de doelen zijn gesopt en blinken als nooit tevoren en het Jeugdhonk is leeggehaald voor een andere bestemming.
Volgende week vrijdag is er weer een klusdag, dus als je toch al het idee had dat jouw kind wel érg goedkoop kan sporten bij v.v.Tricht en je bent die dag vrij, schaam je dan niet om ook eens een uurtje te helpen klussen in de frisse buitenlucht.
De vrijwilligers die wij hartelijk willen danken zijn: Gerrit van de Werken, Anton Veerkamp, Vincent Vermeulen, Adrie Huijgen, Huib Hol, Arie Pellegrom, Silvia/Timo/Milan van Toorn en Erwin/Eline Uiterwaal.

Volgende week hopen we weer wat nieuwe mensen te mogen verwelkomen, want vele handen maken licht werk!