Jubileum wedstrijden laatste UPDATE

We zijn vandaag om 8 uur met de eerste wedstrijden van jubilkeum toernooi begonnen. De Jo15-1 speelde tegen Focus'07 JO15-1. De familie van Est had er van alles aan gedaan om de spelers zo moe mogelijk te maken. Zwemmen, dropping en een korte nacht in de huiskamer, maar toch wisten zij de wedstrijd met 3-2 te winnen. De spelers en begeleiding willen de familie van Brenk bedanken voor het lekkere ontbijt. De kaarsen maakte het helemaal af !!! De wedstrijd van de MO15 was sensationeel. In de rust stonden ze met 4-0 achter, maar met de wind mee wisten ze nog 5x het net te vinden. Het is erg winderig, maar goed te doen. Nu spelen de JO13-1 ( tegen Theole ), de MO17 ( tegen MVV'58 ) en de JO15-2 tegen Nivo Sparta JO14. Straks weer een update.

De wedstrijden van 9.30 uur zijn afgelopen. Tricht MO17 speelde een sportieve wedstrijd tegen MVV'58. Na een ruststand van 1-1 liepen de Trichtse ver weg (5-1). Rinske Dijkstra scoorde een schitterend doelpunt. De JO15-2 won met ruim verschil van NIVO Sparta JO14. Hier werd het ook 5-1 voor de mannen van Tim Pels. JO13-1 mocht aantreden tegen Theole JO13-2. Ook de boys van Tim, Tim en Rick wonnen met 4-1.

Om 11 uur speelde JO17-1 tegen de nieuwe JO17-1 van IJFC uit IJsselstein. Dat werd een keurige 3-1 voor de Trichtse jongens. De meiden van Jack verloren met 4-0 van kampioen Theole MO13-2. Volgend jaar gaan de onze hoge ogen gooien !!! Talent zat. Bekerwinnaar JO11-1 speelde tegen Nivo Sparta JO11-1. De wedstrijd eindigde in een mooie 1-1. De eerste wedstrijd van de Kabouters eindigde in een 9-2 overwinning op sv Buren. De rest speelde een onderling partijtje. Eindstand 26-14 !!! JO10-2 won met 10-6 van sv Buren JO10-1. Op het zijveld naast het hoofdveld werd het een doelrijp duel. MVV'58 JO8-1 bezorgde de onze bijna de eerste nederlaag van het seizoen. Tricht won uiteindelijk nog met 6-5. De JO8-2 verloor met HEEEELEEEEE  ruime cifers !!! Ze hebben er wel 1 gemaakt !!!

De jonge vrouwkes hebben die oudjes met 8-2 verslagen. Het was goed te zien dat die oudjes het nog steeds niet verleerd zijn. Op het hoofdveld speelde het 5e en de sterren van het 4e tegen elkaar. De scheids was omgekocht door die van het 5e ( dat kon je duidelijk zien !!! ). En Gerard: de meeste filmpjes zijn bedrog, zong die kuip ganger deze week !!! Onze JO12 speelde een leuke wedstrijd tegen MVV'58 JO11-1. De buurtjes wonnen met 4-3. De JO9 speelde tegen Nivo Sparta netjes met 3-3 gelijk. De JO10-1 kreeg op hun .......... van het zeer sterke Focus'07 JO11-1 !!!

Om 14.30 uur gaan we verder met de volgende wedstrijden: De oude kraaien spelen tegen een oldstar team vanuit onze regio. Dat beloofd een leuke wedstrijd te worden, die door Boudewijn Schoofs uit Tiel begeleid gaat worden. Op het kunstgras speelt de JO19 tegen sc Everstein. Ook hier een Tielse scheids, Dennis van Mourik. De JO17-2 speelt tegen SCH'44 JO17-2 uit Harmelen. Kom dat zien !!

De wedstrijden van 14.30 uur werden afgefloten met een zeer heftige hagelbui. Het waren zeker leuke wedstrijden. De oude kraaien speelde 1-1 tegen de oldstars regioteam. Mooi om Alex van Wijk, Sjaak Jager, de gebroeders Helderton, Tobi Bambacht, Willem van Kessel, Hennie Schuurman en de rest van de lokale helden te zien spelen. Spierpijn volgt vanzelf !!! De JO19 won met 4-2 van sc Everstein. Jeroen kan weer thuiskomen. De JO17-2 won ruim met 7-1 van SCH'44 uit Harmelen. Ook zij gingen zijknat van het veld. De zon schijnt weer, en over 30 minuten volgen de laatste wedstrijden: Tricht 1 tegen een regio team, Tricht 3 tegen sv Buren 4 en de JO13-2 tegen MVV'58 JO13-2.

Om 16.30 uur werden de laatste wedstrijden van vandaag gespeeld. tricht 1 won met 3-2 van het regio elftal. Een gelijkopgaande wedstrijd met Tricht als winnaar. Tricht 3 en Buren waren ook aan elkaar gewaagd, met een 2-2 als eindstand. Tricht Jo13-12 was de mindere van MVV'58 Jo13-2 . Die wonnen met 2-0.

Zo eindigd het voetbalgedeelte van deze stormige dag. Nu is het tijd voor het feestgedeelte !!!