JO9-3 op toernooi in Buren

6 users have voted, including you.

Oranjestad toernooi v.v. Buren.

Na al 2 afgelaste bekerwedstrijden hadden we besloten om mee te doen aan een toernooi JO9 in Buren.
Daar aangekomen bleek het een toernooi te zijn voor JO7 en JO10! Balen! Wij als JO9 zijn natuurlijk fysiek veel minder sterk als JO10.
Helaas was de communicatie van beide kanten niet goed geweest. Na veel overleg hebben we besloten om toch mee te doen maar dan iedere wedstrijd met 2 spelers van Tricht JO11. Ideaal! Het leek erop dat onze mannen veel meer zelfvertrouwen kregen door de”grotere” spelers.

De eerste wedstrijd tegen Buren JO10-1. Na de aftrap was het binnen een paar seconden al 1-0 voor ons! Met dank aan onze JO11 boys. En niet veel later werd ook de 2e binnen getikt. Ging veel beter als verwacht! Iedereen deed lekker mee.

2e Wedstrijd tegen JO10-1 van Rhelico. Het ging lange tijd de goede kant op. Zelfs onze verdediger Bram Werner tikte er 1 in! In de laatste minuut werden we verrast. Maar wat een keepers hebben we ook. Kregen zelfs een compliment van de scheids! 2-2 gelijk. Maar weer super goed gespeeld.

3e wedstrijd was tegen Buren JO10-2. Ging lekker gelijk op en de score werd geopend door Luca van Hemert die hem binnen kon lopen. Het 2e doelpunt kwam weer op naam van onze JO11 boys. 2-0 winst.

Maar nu, de grote finale was tegen onze boys van JO11-1. Dit zou natuurlijk een lastige opgaaf worden. Zelfs tegen hen kregen we er 2 te leen! Maar die waren zo op elkaar ingespeeld en fysiek zoveel sterker dat het een verloren partij werd. Maar weer super goed gespeeld allemaal.

En uiteindelijk met dank aan de winst van JO11-1 tegen Rhelico JO10-1 waartegen wij gelijk gespeeld hadden zijn we 2e geworden!
En JO11-1 1ste!

Al met al is het toch een zeer geslaagde dag geworden. De bekers zijn mee genomen naar Tricht!

Nogmaals super bedankt aan de leider van JO11-1 voor het uitlenen van de spelers!

Groeten JO9-3.