JO17-2 verliest toch weer dik

Zaterdag stond MVV'58 JO17-2 - Tricht JO17-2 op het programma. We hadden al 2x achter elkaar verloren en we wilden nu toch echt weer eens 3 punten binnen halen, maar het liep helaas anders. We waren in een 4-4-2 opstelling begonnen en we speelden sinds tijden weer eens lekker. We zaten er kort op en combineerden af en toe leuk. Vooral op rechts liep het lekker, waar Jules-Louis een plaag was voor de verdediging van MVV. Hij gaf een paar bruikbare voorzetten, die we helaas niet in 1 of 2 doelpunten konden omzetten. MVV kwam 1x echt door onze verdediging, maar Ramon keerde de inzet goed. 10 Minuten voor rust kwamen we toch weer op achterstand. Ramon kwam uit, maar had de bal verkeerd ingeschat en via via verdween de bal in het doel. 3 Minuten later werd Thomas fors aangevallen en de scheidsrechter floot daar niet voor. Thomas vond het toen nodig om hard door te gaan op de tegenstander, die hem vervolgens na trapte. Allebei geel en 10 minuten tijdstraf. Na 5 minuten in de tweede helft kwamen we dan eindelijk verdiend op 1-1. Het was Jules Louis, die goed door ging op een diepte pass en maakte de 1-1, of was het een eigen doelpunt. Ik geef hem aan Jules Louis als beloning voor zijn goed wedstrijd en hij had het zelf ook afgedwongen.  Even later kreeg Meteren een corner te nemen en die ging het doel voorlangs en zou de achterlijn zijn over gegaan, maar volgens de spelers tikte de scheids de bal weer het veld in en werd het ook nog een doelpunt. Wat de spelers ook protesteerden, hij trok zich er niks van aan. Wat is dat toch met die scheidsrechters in onze 3 laatste uitwedstrijden zijn we iedere keer de dupe van capriolen die zij uithalen. De spelers probeerden zich over deze tegenslag heen te zetten, maar toen het 3-1 was geworden lieten helaas een paar spelers het lopen en werd het uiteindelijk 5-1 voor onze tegenstander.

De coach.