Jo17-2 verliest door thuisfluiter

9 fans

Na weer een weekje rust gingen we nu pad naar Heukelum om daar tegen de plaatselijke JO17-1 te spelen. Na de goede wedstrijd van 2 weken geleden hoopten we op een vervolg in deze wedstrijd, maar daar kwam niks van te recht. We kwamen niet in ons spel. We kwamen amper aan combinaties toe, tegenstander zat er goed op en zelf speelden we te afwachtend en dekten we de tegenstander op 2 meter.Door een toevalstreffer van Menno, mooi schot van ver die de keeper verkeerd verwerkte kwamen we na 12 minuten zo maar op voorsprong. Ook deze voorsprong gaf ons geen rust. Kwam mede ook door de scheidsrechter, die alles vanuit de middencirkel dacht te kunnen leiden. Als wij werden aangepakt floot de beste man niet, maar als wij maar een klein duwtje uitdeelden werd er meteen gefloten. Dit wekte bij de spelers, maar ook bij mij steeds meer irritatie op. We kwamen door een cadeautje bijna nog op 0-2 door een terugspeelbal, die heel langzaam richting paal ging, maar uit de rebound kon Thijs hem helaas niet in het doel krijgen. We kwamen de eerste helft ongeschonden door, maar het was een paar keer billen knijpen. De tweede helft was nog maar net begonnen, of de bal ging op de stip na een sliding van Thomas. Van deze scheidsrechter kon je wel verwachten dat hij heel gretig naar de penalty stip zou wijzen. Ramon had hem bijna nog, maar helaas 1-1. Een minuut later stuurde hij, na een nieuwe sliding Thomas voor 10 minuten van het veld. Beide beslissingen waren nog discutabel. Heukelum mocht veel meer dan wij. Als de bal uitging en ver weg lag, mocht er geen nieuwe bal in het spel gebracht worden, maar moesten we de bal van ver weg steeds halen. Ook weer zo'n rare beslissing. Met 10 man kwamen we nog bijna op voorsprong via een counter, maar helaas kwam Menno niet helemaal goed uit met zijn passen en moest met links afdrukken en dat ging niet goed. Na 12 minuten !! mocht eindelijk Thomas weer het veld in. Doordat we in het centrum een bal verkeerd inschatten, kwamen we met 2-1 achter. Ook in de tweede helft voetbalden we niet goed, het bleef rommelig, van beide kanten en ook van de leiding. Uiteindelijk maakten we toch 2-2 uit een corner, maar verrassing, de scheidsrechter keurde om onduidelijke redenen de goal af. Uit een andere corner scoorden we bijna alsnog, maar de keeper tikte hem net over de lat, maar de scheids gaf doeltrap, want de bal was volgens hem achter geweest. De laatste 10 minuten gingen we achter 1 op1 spelen, maar veel kansen leverde dat voor ons niet op. Ook 2 counters van Heukelum leverden geen doelpunt op. Telde de scheidsrechter in de eerste helft, zonder aanleiding 2 minuten erbij, totdat wij in de tegenaanval gingen en snel affloot. Nu in de tweede helft, met een lang oponthoud door een blessure geval bij een speler van Heukelum, de ballen die maar werden weggeschoten en waar geen nieuwe voor in mocht, plus nog wat andere ophoudingen telde hij welgeteld 1 minuut bij. Zo zochten wij vol frustratie de kleedkamer op. Complimenten aan de jongens dat zij zich netjes zijn bleven gedragen.

De coach.