JO17-2 is het even kwijt

Na de zeperd van vorige week gingen we nu voor een goed resultaat tegen Buren JO17-1. We hadden ze pas geleden op een toernooi nog ontmoet met 0-0 gelijk gespeeld. We speelden toen goed, maar vergaten te scoren. Nu speelden we minder en gingen we met een 2-5 nederlaag van het veld. Het was een rommelige wedstrijd, waarin Buren het geluk had na 20 minuten te scoren. Zij konden op randje buitenspel doorgaan en 0-1 maken. Door wat verplichtingen van sommige spelers elders waren we begonnen aan de wedstrijd met 13 man. In de rust zou Mark komen om in het doel Wessel af te lossen. Echter na 29 minuten waren we al door onze wissels heen en scoorde even later Buren ook nog de 0-2. Gelukkig was Mark op tijd terug van zijn wedstrijd in Hoornaar en kon hij de tweede helft het doel gaan verdedigen en kon Wessel de spits in. Want ook Thijs moest weg. Ondanks alle goede bedoelingen voor de tweede helft was het na 4 minuten spelen al 0-3. 2 Minuten later kon Wilbert de 1-3 maken na goed werk van Jules Louis op rechts. Het gaf de jongens toch weer wat moet, maar we kwamen niet toch echte kansen. Het bleef rommelig, zeker van onze kant en Buren kon uitlopen naar 1-5. Lars kon vlak voor tijd nog wat terug doen 2-5. Komende zaterdag naar Meteren, misschien werkt dat inspirerend om weer eens punten te gaan pakken.

De coach.