JO17-2 herpakt zich in de tweede helft

We hadden weer een uitwedstrijd op het programma staan. We gingen nu naar GJS en hopelijk hadden we nu een scheidsrechter, die het spel en resultaat niet beïnvloedde. Het is vakantietijd en daardoor hadden we een paar afzeggingen, maar we konden Jeffrey gelukkig lenen van de B1 die vrij waren. Dat was maar goed, want op de dag voor de wedstrijd kwam er nog ééntje achter dat ie op vakantie ging en 's avonds laat kwam er nog een afmelding. Zie dan nog maar wat te regelen. Dat lukte dus niet en zouden we met 12 op pad gaan. Bij het verzamelen zaterdagochtend telden we maar 11 man. We hadden dus nog ergens een slaapkop thuis liggen. Tegen mijn gewoonte in toch maar even langs gegaan en die speler uit zijn bed gehaald en op naar Dalem. Maar de meeste spelers stonden waarschijnlijk nog in de vakantie modus en/of Koningsdag modus. Ze waren in de eerste helft niet vooruit te branden. Ze lieten het koppie hangen, als er bal verlies werd geleden, dekte op afstand en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zo stonden we na 4 minuten al achter en na 11 minuten met 2-0. Het was dat Ramon 2 goede reddingen had, anders was het nog erger geworden. Halverwege de eerste helft de opstelling al aangepast van 4-4-2 naar 4-4-3 om een betere veld bezetting te krijgen. Het ging daarna wel wat beter. Na een donderspeech in de rust gingen we goed gemutst de tweede helft in, maar de eerste beste aanval van GJS eindigde boven Ramon op de lat. Even later kregen we een vrije trap te nemen net op hun helft. Wahib bereikte met een uitstekende trap Jeffrey, die nam de bal goed aan en schoot de 2-1 in. Dat hadden we nodig om weer wat zelfvertrouwen op te doen. GJS speelde alleen nog maar de lange bal en één daarvan glipte op randje buitenspel door en het werd 3-1. Gelukkig in de daarop volgende aanval kon Menno Jeffrey bereiken en die maakte de 3-2. 3 Minuten later had Ruben een mooi pass in huis en stuurde daarmee Jeffrey weg, die bleef rustig en maakte de 3-3. GJS bleef allen maar gevaarlijk met lange ballen en wij hadden nog 2 á 3 goede kansen met een bal op de lat en 2 ballen voorlangs, waar helaas niemand tegen aan liep. Dit keer geen vreemde beslissingen van de scheidsrechter of het moet zijn dat hij een speler van GJS 5 minuten weg stuurde i.p.v. 10 minuten. Zo eindigde de wedstrijd in 3-3.

De coach.