JO17-1 wint stormachtig!

Op deze stormachtige zaterdag werd er op Sportpark Crayestein slechts één wedstrijd gespeeld; JO17-1 - LRC JO17-1. Om 14.30 uur werd er eerst even een kwartiertje gewacht want Odin stortte al z'n water op het sportpark neer waardoor voetballen bijna onmogelijk was. Maar ook toen de wedstrijd kon aanvangen was de wind zo heftig dat de achterballen nooit stil konden blijven liggen. Onze jongens kwamen in de eerste helft nog goed weg, toen LRC een penalty over ons doel schoot, maar met de wind mee, was het toch vooral Tricht dat de overhand had. Met 2-0 werd er de rust in gegaan, mede door een benutte penalty. In de tweede helft bleek de JO17-1 veel minder last te hebben van de sterke wind dan hun tegenstander in de eerste helft, want de boys sloten de wedstrijd af met een overtuigende 4-0, waar niets op af te dingen viel.

Voor de doelpuntenmakers moet je even trainer Ardy Voorneveld navragen, maar dit sterke talentvolle groepje heeft meer met teamgeest dan met individueel gedrag; mooi om te zien dat de jongens voor elkaar door het vuur gaan.

Volgende week zijn de jongens vrij, maar op zaterdag 14 maart is ons hoogst spelende jeugdteam weer te bewonderen in een thuiswedstrijd tegen Rijen JO17-1. Kom ook maar een keertje kijken!