JO15-1 nieuw, maar vertrouwd!

Voorafgaand aan de derde competitiewedstrijd van JO15-1 werd het team op de foto gezet vanwege de nieuwe outfits, die ze dit seizoen in gebruik hebben genomen. Maar liefst vier sponsoren hebben een verbond gesloten om dit team er zo professioneel mogelijk uit te laten zien.
Dat dit zijn effect had op de jongens was goed te zien, want op ons hoofdveld werd de ene na de andere schitterende aanval via de flanken aan de toeschouwers getoond. De wedstrijd tegen SVSSS JO15-1 werd daardoor met 4-1 gewonnen waardoor onze boys met '6 uit 3'prima meedoen in de eerste klasse.

Natuurlijk gaat niets zonder de steun van onze sponsoren en daarom willen wij de onderstaande graag bedanken voor de mooie materialen:
Van Brenk Makelaardij, I 4Force, Ricoh en Fruit.nl

Pr-sponsorcommissie