Jacob van Zanten nieuwe trainer JO19-1

Gelukkig is er vandaag, naast al het corona nieuws ook weer iets leuks en positiefs te melden. De trainersstaf voor het seizoen 2020-2021 krijgt steeds meer vorm. Een oude bekende keert hierbij terug op het Kraaiennest: Jacob van Zanten gaat met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag als trainer van de JO19-1.

Jacob is al eerder actief geweest bij onze club en heeft daarnaast bij onder andere FC Lienden (zaterdag) enkele promoties bewerkstelligd. Via BZS uit Beusichem, VV Duno uit Doorwerth (hoofdklasser) en een jaar sabbatical heeft hij de weg naar Tricht weer gevonden.

Jacob is ambitieus, heeft oog voor de verenigingscultuur en wil prestaties en plezier samen laten gaan en wil zorgdragen voor doorstroming van de eigen jeugd naar de senioren selectie teams.