Het " autorijschool Remco van Soelen JO3-1 " goed verlopen.

Het " autorijschool Remco van Soelen JO13-1 toernooi " is gisteren goed verlopen. Door een late afzegging van 1 van de 6 ploegen leek het programma omgegooid te moeten worden, maar gelukkig wilde SVW uit Gorinchem de opengevallen plaats innemen. Zo konden de volgende ploegen hun kunsten op sportpark Crayestein laten zien:

1. TRICHT JO13-1

2. GJS JO13-1

3. SVW JO13-1

4. HC&FC VICTORIA 1893 JO13-1 ( HILVERSUM )

5. TSC OOSTERHOUT JO13-1

6. FC ALMERE JO13-1

In poule A speelde Tricht en SVW als eerste tegen elkaar. Beide ploegen wisten de winnende niet te maken, zodat ze op 1-1 eindigde. Tricht mocht daarna gelijk aantreden tegen GJS uit Dalem. Deze wedstrijd werd met 1-0 een prooi voor de rood/witters. Doordat GJS met 2-0 van SVW won eindigde Tricht als 2e in de poule. In poule B speelde de sterkere ploegen tegen elkaar. Hoofdklasser FC Almere speelde eerst tegen 3e divisionist Hocky Cricket & Foorball Club Victoria 1893. De ploeg uit Hilversum won deze met 2-0. TSC won daarna met 3-2 van FC Almere. Ze verloren met 2-0 van Victoria. Door deze uitslagen kregen we de volgende kruisfinales:

GJS - TSC

VICTORIA - TRICHT

TSC, ook uit de 3e divisie, won met 5-2 van GJS. Tricht kreeg met 7-0 op de ........ . maar dat is geen schande voor een ploeg die minimaal 3e klasse hoger speelt. Na de kruisfinales speelde SVW en FC Almere om de 5e en 6e plaats. Ook hier was de ploeg uit de sterkere poule B met 5-0 te sterk. Tricht wist in de kleine finale met 5-1 van GJS te winnen. De finale tussen de 2 hoogst spelende ploegen eindigde, door 2 eigen doelpunten, op 1-1. Daarna kwamen er 18 pingels aan te pas, om uiteindelijk Victoria tot winnaar uit te roepen. Rond 13 uur werden de prijzen uitgereikt aan de nummers 1,2 en 3. Victoria ging met 2 wedstrijdballen naar huis, en de andere 2 moesten het er met 1 doen. Voor Tricht scoorde vandaag Ward (2), Joran (2), Tim en Jonathan ( van de JO13-2). De keeper van de JO13-2,  Thomas, mocht ook laten zien wat hij kon. De eindstand van het leuke toernooi was:

1. VICTORIA 1893 JO13-1

2. TSC JO13-1

3. TRICHT JO13-1

4. GJS JO13-1

5. FC ALMERE JO13-1

6. SVW JO13-1

Zelf kon ik er niet bij zijn, maar werd goed vervangen door Agnes de Vor in de bestuurskamer. Tim Pels, Marcel Stam, Rian Drost en Ardy Voorneveld hebben hun best gedaan om de wedstrijden zo goed mogelijk te begeieden. Bij deze wil ik ze daarvoor bedanken. Ook wil Remco van Soelen bedanken voor zijn ondersteuning om dit toernooi mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers en sponsoren geen toernooi(en) !!!!