Het 4e zegt sorry

37 fans

Het 4e voelde zich even het Ajax van vorig seizoen. Niets of niks zou hen toch van het kampioenschap weerhouden? Totdat de Graafschap roet in het eten gooide. Uw helden mochten tegen het veel lager geklasseerde MVV.  Heel de week leek het erop dat het een topweekend zou gaan worden, De ranglijst beloofde van alles, Het weer zat uitermate mee, de selectie was rond, en daar bedoel ik niet de omvang van bepaalde spelers mee, Peter ‘de kleine generaal’ had een meesterplan bedacht en de wedstrijd zou onder de bezielende leiding staan van Dirk Pak. Zoals u deze week al op de facebookpagina van het 4e kon zien was er jaren geleden een filmpje gemaakt van een wedstrijd tussen het 4e en MVV. Een echte feelgood movie gezien het resultaat (2-1 winst red.) Vandaag zou deel 2 uitkomen. Aan de ontbijttafel werd al gefilmd, de reis naar Tricht en dan de wedstrijd. Nou alle goede bedoelingen en het beeldmateriaal kunnen zo de vullisbak in. Waar wij de mannen van MVV 4 verwachtte, de mannen met het onvervalst Meterse accent, het mes tussen de tanden, Mannen die alleen al bij het woord Tricht bloeddorstig worden en daardoor het voetbal nog wel eens vergeten, Maar helaas is het team samengevoegd met het 3e. Er waren weinig mannen van het 4e te zien op het veld en stond er een exotische mix van jongens uit de regio die samen op een vrij handige manier een balletje met elkaar spelen. Oud GVV, oud Tricht en weet ik veel waar vandaan zijn ze samengekomen. Het is niet echt een vriendenteam maar meer een familieteam, Geregeld hoorde we ze elkaar namelijk aanspreken met broer. Maar om een doorgaans veel te lang verslag eens kort te maken verloren uw helden met maar liefst 0-5!!! Afgedroogd, weggespeeld en vernederd door de buren.

Namens de gehele selectie,

SORRY!!!!!