Gastgezin gezocht voor 1,2 en 3 juni ( Cercle Brugge )

Nog 3 weken en dan komen onze vrienden van Cercle Brugge met 22 spelers en 6 begeleiders naar ons " GijPo bv internationaal 09-toernooi " , om deel te nemen aan ons unieke evenement. Normaal gesproken kwamen ze met 20 spelers en 4 begeleiders, maar nu willen er meer mee !!! Voor Cercle is het iets waar ze het hele jaar naar uitkijken. De groen-witte kleuren verbind ons aan elkaar, maar ook de vriendschap die in de laatste 8 jaar is ontstaan. Zaterdag 19 mei komen 2 van onze vrienden, Pepijn Lenoor en Joeri Bauwens, al naar Tricht om de laatste thuiswedstrijd van Tricht 1 te bekijken en Tricht onveilig te maken !!!. Ze verblijven dan in casa van Est, en vieren een dag later de verjaardag van Ruben.

Voor 1,2 en 3 juni zijn wij op zoek naar een gastgezin die 2 jeugdspelers onderdak kan bieden, en we zoeken een plaats voor 2 begeleiders. Wat wordt er van de gastgezinnen verwacht:

Onze Belgische gasten komen op 1 juni, rond 20.30 uur, aan op ons sportpark Crayenstein. Daar krijgen ze wat te eten/drinken, en worden daarna met de gastgezinnen meegegeven.  Op 2 juni is het de dag van HET toernooi, en na afloop gaan we met alle vrijwilligers, gastgezinnen, ouders en spelers van Cercle een feestje bouwen. De BBQ zal er zeker weer zijn, en drank zal er ook genoeg zijn !!! Op zondag vertrekken ze rond 9.30 uur richting Gorinchem om te gaan zwemmen. We vragen eigenlijk een slaapplaats voor 2 nachten, want voor de rest zijn ze op het veld.

Belangstellende mogen zich opgeven op het volgende adres:  theref@online.nl