Fitness op Crayenstein!

11 fans

Wat doe je als rasechte vrijwilliger voor de club als de wedstrijden van JO17-1 en MO13-1 niet doorgaan op zaterdagochtend? Nou, dan ga je met een geleende auto en een geleende kar om 09.00 uur op reis naar Amersfoort, om daar een aantal fitnessapparaten op te halen, die we voor een prikkie konden scoren via het werk van Gerhard Verhoeff!

Bij aankomst bleken wel drie van de vier apparaten niet door de deur te kunnen, vanwege de prachtige nieuwe kozijnen van het voormalige jeugdhonk, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is na wat kluswerk van ‘buurman-en-buurman’ uiteindelijk gelukt.

Mocht je dus vanaf nu niet kunnen meetrainen op het 3e veld, vanwege een gekneusde duim, of je hebt je beste smoes gebruikt om niet in de regen te hoeven huppelen op het drassige zijstrookje? Dan kan je nu lekker in het nieuwe fitnesscentrum van de vvTricht terecht!
Daarnaast is er voor de voetbalmoeders ook geen excuus meer om hun kinderen te dumpen op Sportpark Crayenstein, om daarna snel weg te scheuren om een eindje te gaan hardlopen. Nee dames, pak een kop koffie, zet je eigen muziekje op, doe je ding op de mountainclimber en neem je zoon/dochter weer mee naar huis! ;)

Veel plezier met ons nieuwe ‘krachthonk’!

Bedankt worden:

Vermeltfoort Fysiozorg: sponsoring loopband