De vrouwkes van MO15 behalen een verdienstelijk punt in Dordrecht

29 fans

De vrouwkes van Tricht MO15 hebben vandaag bij SSW ( Steeds Sterker Worden ) in Dordrecht haar eerste competitie punt van de najaarscompetitie behaald. Vooraf had ik weinig hoop op een punt of meer, maar dat bleek niet zo te zijn. Op het kunstgras traden wij aan zonder Deni ( geblesseerd ), Dominique (jammer genoeg gestopt ) en Noa ( trieste familie omstandigheden ). Sabine van Vulpen wilde wel als extra kracht met ons mee, en dat zou een goede zet zijn. We begonnen goed aan de wedstrijd, maar na 10 minuten werden de meiden van SSW sterker. De sterke en snelle spits werd in de diepte gestuurd en schoot de bal achter Kelly.Volgens mij hadden wij dat nodig om weer fanatiek ten aanval te strekken. Sabine was ingevallen voor Rinske die een harde bal op haar oor kreeg. Sabine schoot van grote afstand de bal op goal, en de keeper rekende daar niet op, 1-1. Niet lang daarna scoorde Sabine haar 2e van de dag. Opnieuw was de zwakke keeper te laat. Na de pauze leken wij lang de 3 punten mee naar Tricht te nemen, maar dat lukte niet. De goed fluitende scheidsrechter gaf wel een aantal makkelijk gegeven vrije schoppen dichtbij onze goal, en 1 daarvan vloog binnen. Over de hele wedstrijd bekeken was een gelijkspel ook verdiend. Sabine bedankt voor het meespelen.