De tank doet het weer groots!

Insiders weten precies over wie wij het hebben als we ‘de Tank’ benoemen in een bericht; Wilfred van Est. Wilfred heeft o.a. zijn sporen verdiend bij onze club als doelman van het 1e elftal en dan met name tijdens de tv-serie 3e klasse D, waar hij er mede voor heeft gezorgd dat onze club niet degradeerde dat jaar. Later heeft hij nog vele functies als trainer en in het jeugdbestuurder vervult.

Wij zijn daarom extra verheugd dat hij nu jaren later met zijn succesvolle onderneming weer een grote bijdrage wil leveren aan onze club en zoals wij hem kennen kan dat alleen ‘groots’, zoals hij ook keepte….álles of niks! Menig spits weet dat hij alleen te passeren was door met een grote boog om hem heen te gaan!

Als club willen we Wilfred met tandwinkel.nl hartelijk danken voor het hoofdsponsorschap van ons Internationale JO-9 Toernooi en maar liefst 6 reclameborden op stelling langs ons hoofdveld; grote klasse!

Pr-sponsorcommissie