De Linge Cup definitief op zaterdag 24 augustus op sportpark Crayestein.

8 users have voted, including you.

Zaterdag 24 augustus gaan we de eerste editie van de Linge Cup beleven. Een voorbereidingstoernooi voor JO15-1. JO17-1 en JO19-1. Het was even spannend of de velden wel klaar zouden zijn, maar Gerrit heeft ons overtuigd dat het goed komt. We beginnen om 9.30 uur met de volgende JO15-1 ploegen: HRC'14 (Hurwenen/Rossum), DFC (Dordrecht), Rotterdam United en Tricht. Deze wedstrijden staan onder leiding van Jan Kars en Jeroen Brouwer. Om 12.00 uur gaan we verder met de volgende JO17-1 ploegen: GJS (Dalem), Saestum (Zeist), Schoonhoven, Rotterdam United, RKSV Boxtel en Tricht . Deze wedstrijden worden begeleid door John Philipsen en Koos den Braber ( beide van sc Everstein ), Dennis van Mourik (Tiel) en Jan Kars. Het toetje start om 15 uur. Dan is het de beurt aan de JO19-1 ploegen van Saestum, Wieldrecht (Dordrecht), GJS, Maarssen, Rotterdam United en Tricht. Ook die wedstrijden staan onder leiding van dezelfde scheidsrechters als bij de JO17-1. Niels Roos heeft die dag de leiding op zich genomen, en zal de scheidsrechters en de ploegen ontvangen . Als bijlage heb ik de programma's toegevoegd.