De jeugd van de vv Tricht is Arnold van Maurik dankbaar.

10 fans

Afgelopen woensdag verloor de vereniging een echte Trichtenaar en een mede verantwoordelijke voor het succes bij de jeugdafdeling. Arnold had een duidelijk missie: het moet en het kan beter! Dat is hem en zijn mede bestuursleden echt wel gelukt. Onder zijn leiding speelde de selectie ploegen op een acceptabel niveau. Waar we normaal altijd in de buurt speelden kwamen we nu bij verenigingen die wel raar stonden te kijken. Dat  veranderde wel heel snel. Ze zagen dat we voldoende talent hadden rondlopen. Het was niet even: ff naar Tricht, maar soms met knikkende knieën! Arnold kon daar echt van genieten. Toen Arnold zich terugtrok, kregen we te maken met zijn zoons Wesley en Sven. Zij zetten het goede werk van hun vader voort. Op dit moment is Sven nog steeds actief betrokken bij de jeugdafdeling. Ondanks het feit dat ze allemaal voor Feyenoord zijn bij de familie van Maurik, kan ik ze allemaal waarderen op hetgene ze voor onze club hebben betekent, en nog betekenen. Ik zal de lach, discussies en mooie verhalen van Arnold missen. Ik wens de familie de kracht toe om het verlies te verwerken. Ik weet uit ervaring dat het moeilijk gaat worden, maar als sterke familie redden jullie het.

Addy IJzerman