D3 ongeslagen kampioen !!

177 fans

Vandaag moest het dan gebeuren voor de D3. In een rechtstreeks duel thuis met Theole D5 zou het vandaag beslist worden, of we kampioen werden, of niet, of eventueel misschien nog volgende week als Theole zijn inhaal wedstrijd niet zou winnen. Wij hadden genoeg aan een gelijkspel om het kampioenschap binnen te halen. Theole moest dus vandaag en de inhaalwedstrijd winnen om kampioen te worden. De jongens begonnen weer ijzersterk. De tegenstander kwam niet van zijn eigen helft af en de eerste kans deed zich na 4 minuten al voor en het was gelijk 1-0 door een prachtige omhaal van Wilbert. 5 Minuten later scoorde ook Ramon prachtig de 2-0, nadat de bal iets opstuiterde en hij hem in de kruising joeg. Ze bleven lekker doorgaan en het werd uit een corner van Jochem bijna 3-0, maar ging net voorlangs en er was niemand bij de 2de paal om hem er in te tikken. De laatste 10 minuten van de eerste helft ebde het overwicht wat weg en zowaar kwam Theole 2x in de buurt van het doel, kregen nog een corner te nemen, maar die werd weggewerkt en was het rust. In de rust de jongens verteld, dat we er prima voor stonden, maar dat we er zeker nog niet waren. Probeer ze van het doel weg te houden, was de opdracht en wordt niet zenuwachtig als het vlak voortijd eventueel nog gelijk zou worden. Maar de 2de helft had alles van een kampioenswedstrijd,  veel spanning en af en toe een beetje oplopende emoties. Theole kwam heel anders uit de kleedkamer, zat er meteen boven op en nu kwam Tricht bijna niet meer van zijn eigen helft af. Na een kwartier was een schot Tim te machtig en stond het 2-1. Even later viel bijna de 2-2 nog, maar ging er via de paal eruit. De spanning wast te snijden, maar de laatste 10 minuten kwam Tricht wel weer wat onder de druk uit en 5 minuten voor tijd maakte Ramon aan alle spanning een eind, door via een messcherpe counter keurig de 3-1 te maken. In blessure tijd vond Martijn het nodig om het toch weer een beetje spannend te gaan maken door hands in het strafschopgebied te maken. De penalty ging er in en stond het 3-2. Maar even later blies de scheidsrechter voor het eind en kon het feest beginnen. Gefeliciteerd mannen !!