D3 loopt uit op de concurrentie

Vandaag gingen we op bezoek bij de fusie club DSS'14 in Heesselt. Deze ploeg had tot vorige week alles verloren, maar plots werd er vorige week met 7-3 gewonnen. De mannen op het hart gedrukt om er toch niet lichtzinnig over deze wedstrijd te denken. Maar helaas het werd onze slechste wedstrijd van het seizoen waar eigenlijk ook geen fatsoenlijk verslag van te maken is. Na wat heen en weer getrap kregen we in de 6de minuut een corner te nemen en die worden de laatste tijd van rechts door Jochem genomen om ze vanuit die positie lekker in te draaien. Zo ook nu en deze viel zomaar binnen 0-1! Hopelijk was dit het ruggensteuntje wat de jongens nodig hadden en zouden ze misschien beter gaan voetballen. Maar helaas het bleef bij wat flipperkast voetbal. Ze kwamen tot 2 mooie aanvallen over links nog in de eerste helft die helaas niet in een doelpunt resulteerde. De hoop was gevestigd op de 2de helft dan maar, hoewel deze iets beter was werd er nog maar 1 keer gescoord. ook deze kwam uit een corner voort. Deze keer kwam die van links genomen door Ramon en tekenend voor de wedstrijd werd deze uiteindelijk door Martijn Bloed in het doel gewerkt 0-2. Daarvoor had Wilbert een goede kans maar stuitte op de doelvrouw die goed uitkwam en hadden zowel Luca als Ramon pech door achter elkaar op de lat te schieten. De 3 punten zijn binnen gehaald en als je zelfs zulke wedstrijden wint wordt je kampioen zeggen ze. Zeker als onze enige overgebleven concurrent Theole verliest zoals vandaag. Het gaat er steeds beter uitzien, maar we zijn er nog lang niet.

De D3 reporter.