Coop en v.v.Tricht gaan samenwerking aan!

14 fans

De pr-sponsorcommissie kan jullie het heugelijke feit melden, dat wij een nieuwe 'Topsponsor' hebben gevonden in de supermarkt Coop - Geldermalsen, die afgelopen 28 februari haar deuren heeft geopend op de Herman Kuijkstraat 49.

Filiaalmanager Jos van Kesteren en v.v. Tricht gaan een driejarige verbintenis aan, waarbij de Coop heeft gekozen om 'Topsponsor' te worden. Een vereiste van Jos was wel dat hij ook een jeugdteam wilde steunen en dat is JO15-2 geworden. Deze jongens zullen dus binnenkort allemaal in een mooi groen trainingspak door de straten van de gemeente paraderen!

Wat doet een Topsponsor?
- Reclamebord langs het hoofdveld
- Reclame op programmabord
- Reclame homepage
- Reclame in programmablad
- Omgeroepen bij wedstrijdopstelling
- Reclame op sponsorwand

Wij willen Jos van Kesteren en de Coop ontzettend bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging en wij zullen alles aan onze kant doen om dat vertrouwen terug te betalen!

Coop - Geldermalsen, Herman Kuijkstraat 49.
Geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00-21.00 uur.